Zoeken

Aspergesroerei met kipfilet (2 personen)

Ingrediënten:

  • 3 eieren

  • scheutje plantaardige melk

  • 50 g runderrookvlees (let op: zonder suiker!)

  • 400 g asperges

  • ¼ verse bieslook, fijngeknipt

  • Zout en peper


Bereidingswijze:

  • Schil de asperges en kook ze drie minuten.

  • Giet de asperges af en overgiet ze met koud water.

  • Snijd de asperges in stukken.

  • Vervolgens de plakjes kipfilet in stukjes snijden.

  • De eieren met de melk opkloppen

  • Voeg de stukjes runderrookvlees toe en naar smaak zout en peper.

  • Voeg als laatst de fijn geknipte bieslook met asperges toe.

  • Verwarm een pan met olijfolie en giet hier in het eiermengsel.

  • Roerbak het geheel tot het ei gaat stollen en serveer direct.  


Ps: voeg meer groenten toe na smaak 

Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers