top of page
Zoeken

Aspergesroerei met kipfilet (2 personen)

Ingrediënten:

  • 3 eieren

  • scheutje plantaardige melk

  • 50 g runderrookvlees (let op: zonder suiker!)

  • 400 g asperges

  • ¼ verse bieslook, fijngeknipt

  • Zout en peper


Bereidingswijze:

  • Schil de asperges en kook ze drie minuten.

  • Giet de asperges af en overgiet ze met koud water.

  • Snijd de asperges in stukken.

  • Vervolgens de plakjes kipfilet in stukjes snijden.

  • De eieren met de melk opkloppen

  • Voeg de stukjes runderrookvlees toe en naar smaak zout en peper.

  • Voeg als laatst de fijn geknipte bieslook met asperges toe.

  • Verwarm een pan met olijfolie en giet hier in het eiermengsel.

  • Roerbak het geheel tot het ei gaat stollen en serveer direct.  


Ps: voeg meer groenten toe na smaak