Zoeken

Bloemkool brocollischotel 4 personen

Ingrediënten:

  • 650 g bloemkool

  • 650 g brocolli

  • 500 g gehakt

  • 150 g uien in ringen

  • peper en zout

  • kerrie

  • 150 g geraspte  kaas

  • 2 eieren


Bereidingswijze:

  • Meng het gehakt met peper en zout

  • Rul het gehakt

  • Kook de brocolli en bloemkool beetgaar

  • Leg de brocolli in hele kleine stukjes in een schotel

  • Doe hierop het gehakt

  • Stamp de bloemkool samen met de eieren en kerrie als een puree

  • Leg deze over het gehakt

  • Strooi de kaas er overheen en zet het 10 minuten in een voorverwarmde oven


Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers