Zoeken

Courgettemuntjes 2 personen

Ingrediënten:

  • 400 g ongeschilde geraspte courgette

  • 1 ei

  • 1 teen knoflook geperst

  • 50 g (violife) feta

  • bieslook fijngesneden

  • Cayennepeper

  • Olijfolie

  • Himalayazout

Bereidingswijze:

  • Rasp de courgette en doe er zout over heen. Goed laten lekken.

  • Klop het ei

  • Knijp de courgette goed uit

  • Doe de eieren er door heen

  • Maak de (violife) feta in kleine stukjes

  • Knip de bieslook

  • Voeg de feta, peper, knoflook en bieslook toe aan het mengsel en schep alles door elkaar

  • Verwarm de kokosolie in de pan

  • En maak kleine rondjes (je kunt ook een rond bakvormpje gebruiken)

  • Bak ze aan iedere kant bruin


Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: MOODZ Design & Jacomijn Dijkers