top of page
Zoeken

Kokospannekoek 1 persoon

Ingrediënten:

  • 2 eieren

  • Optioneel 1 schep eiwitpoeder

  • 1 kleine banaan (100 gram)

  • 1 el suikervrije amandel- of cashewpasta (15 gram)*

  • 5 gram kokosrasp

  • Kokosolie

  • Kaneelpoeder


Bereidingswijze:

  • Maak de banaan met een vork tot mousse en doe in een kom.

  • Voeg de eieren en de kokosrasp toe en kluts met een vork of garde tot een glad beslag.

  • Optioneel: voeg een snufje kaneelpoeder toe en roer door.

  • Verhit een eetlepel kokosolie in een koekenpan en giet het beslag in de pan.

  • Bak de kokospannenkoek om en om 10 à 15 minuten op laag vuur, totdat deze goudbruin en gaar is.

  • Leg de kokospannenkoek op een bord en besmeer met de amandel- of cashewpasta.

  • Optioneel: garneer met een snufje kaneelpoeder.

bottom of page