Zoeken

Kokospannekoek 1 persoon

  • 2 eieren

  • Optioneel 1 schep eiwitpoeder

  • 1 kleine banaan (100 gram)

  • 1 el suikervrije amandel- of cashewpasta (15 gram)*

  • 5 gram kokosrasp

  • Kokosolie

  • Kaneelpoeder


  • maak de banaan met een vork tot mousse en doe in een kom.

  • Voeg de eieren en de kokosrasp toe en kluts met een vork of garde tot een glad beslag.

  • Optioneel: voeg een snufje kaneelpoeder toe en roer door.

  • Verhit een eetlepel kokosolie in een koekenpan en giet het beslag in de pan.

  • Bak de kokospannenkoek om en om 10 à 15 minuten op laag vuur, totdat deze goudbruin en gaar is.

  • Leg de kokospannenkoek op een bord en besmeer met de amandel- of cashewpasta.

  • Optioneel: garneer met een snufje kaneelpoeder.

Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers