Zoeken

Wat houdt het programma in het kort nu in?


Wat onwijs leuk dat je wilt weten hoe het programma Detox&IK is opgebouwd en wat er in het pakket van Innerwave zit. Hieronder heb ik nog een keer voor je op een rijtje gezet hoe het programma in elkaar zit. Natuurlijk mag je mij altijd contacten met al je vragen!


Dag 1: We starten met een uitvoerige intake waarbij wij gaan kijken welke vorm van detox bij jou past. Dit kan de milde detox zijn of een basisdetox. De verschillen lees je verder naar beneden.

Dag 4: Nadat je ook een voedingsdagboek hebt bijgehouden gaan wij deze samen bespreken bij de eerste online meeting.

Dag 5: Je gaat aan de gang met de mindchallenge van 5 dagen om jouw detoxdoelen scherp te stellen. In de tussentijd heb je ook al je eerste weekmenu gekregen om rustig je ongezonde gewoontes af te bouwen. Je krijgt in deze week ook je detoxpakket thuis gestuurd die je alvast rustig kunt bekijken en al je vragen gaat verzamelen.

Dag 12: Nu je lichaam al wat gewend is aan jouw nieuwe eetgewoontes en je doelstellingen scherp zijn gaan we starten met de voorbereidingsfase. Hoe deze fase werkt lees je onderstaand. Natuurlijk zullen wij van tevoren live zijn om al je vragen te antwoorden!

Dag 17: There we go! We gaan 3 (heb je al meer gedetoxt kun je ook kiezen voor 5 of 7 dagen) vasten. Van tevoren hebben we samen bekeken welke vorm van detox bij jou past.

Dag 20: Nadat wij een online meeting hebben gehad om al de ervaringen te delen, gaan we rustig opbouwen en laat je je lichaam weer wennen aan vaste voeding.

Dag 24 t/m 30: Nadat je lichaam rustig is gewend aan vaste voeding ga je weer rustig terug naar het 'nieuwe' gewone eetpatroon. Samen evalueren wij hoe het is gegaan en welke klachten er wellicht nog zijn. Je krijgt ook deze week een lekker weekmenu om de spirit erin te houden. En natuurlijk zijn wij op het einde ook live om jou de laatste zetjes te geven!

Tijdens deze maand zul je dagelijks tips & tools krijgen om op alle fronten te detoxen! O enne, we geven ook wat opdrachten natuurlijk om écht je doel te behalen!

Wat krijg je?

 • Een online intake en vragenlijst waarna wij samen overleggen welk detoxpakket van Innerwave bij jou past! Wij nemen alle klachten onder de loep zodat jij gaat doen wat bij je past!

 • We gaan samen kijken hoe je nu eet en wat je kunt verbeteren.

 • Recepten voor al jouw sapjes, soepjes en salades.

 • 4 weekmenu's voor de afbouw en opbouw.

 • Toegang tot de besloten Detox & IK community. Een community waar jij zonder schaamte jouw vragen, frustraties, talenten, doelen én successen mag delen.

 • Wij zullen er zijn om al je vragen te beantwoorden!

 • Daarnaast bieden wij deze 30 dagen onze begeleiding aan en kun jij ons persoonlijk contacten voor al jouw vraagstukken.

 • 30 dagen lang tips, tricks & opdrachten om jouw eerste doel te behalen.

 • Je gaat leren hoe je lichaam werkt, hoe jij je energie terug kunt krijgen en je gaat patronen doorbreken.

 • 4 online live sessies waar wij jou alles gaan leren over detoxen voor brein & buik! Kun je er niet bij zijn? Geen zorgen! Alle live sessies worden opgenomen, waardoor je dit altijd terug kunt kijken op de momenten dat het je uitkomt.

 • Een detoxpakket waarin al jouw uitleg & suppletie zit om je detox goed door te komen. Deze kun je in de praktijk ophalen of wij kunnen het pakket verzenden. Hiervoor zal 6,95 euro in rekening gebracht worden.

 • Deels vergoeding van de zorgverzekering mogelijk! Dus dat is ook mooi meegenomen:)!
Hoe werkt Innerwaven?


Van tevoren hebben wij samen bekeken welk pakket er bij jou past. Het grote verschil is dat je met de milde detox niet enkel sapjes gebruikt, maar ook salade/soep. Met het basispakket ga je na fase 1 wel 3 á 7 dagen sappen.


Een vasten programma hoeft niet ingewikkeld en zwaar te zijn. Innerwave mild vasten brengt je lichaam en je mind binnen 9 dagen weer helemaal in balans. Met Innerwave basis zal dit 12 á 15 dagen zijn.

Dankzij het gemak van de dagmenu’s en ondersteunende supplementen is de vastenkuur goed vol te houden. Het resultaat: een fit en energiek gevoel! Je voelt je goed, dat straal je ook uit. Je lichaam gaat bovendien efficiënt vetten verbranden, wat resulteert in gewichtsverlies of een betere lichaamssamenstelling (minder vet, meer spieren). Doordat je immuunsysteem sterker is en je minder suikers eet hebben mensen met (chronische) pijnklachten vaak minder pijn!


1. EEN MOOIE HUID Hoe je eet en leeft bepaalt voor een groot deel hoe je er uit ziet. Een sterke spijsvertering is niet alleen cruciaal voor je gezondheid, maar is ook van belang voor je huid. Als je je lichaam reinigt en zorgt voor de juiste voeding kan dit écht bijdragen aan een mooiere huid. Heb je last van puistjes? Tijdens de kuur reinig je niet alleen, maar laat je voedingsmiddelen die puistjes veroorzaken achterwege. Je huid knapt er zienderogen van op.


2. VET VERLIEZEN Innerwave vasten kan je helpen om gewicht te verliezen. Omdat je bij de kuur blijft eten, gaat je lichaam niet in de ‘overlevingsstand’. Je houdt voldoende energie om te blijven sporten. Je vetmassa neemt af, zonder verlies van spiermassa. De kuur is daarom ook geschikt voor sporters die hun vetverbranding willen optimaliseren om beter te presteren. Als je meer kilo’s wil verliezen kun je na de 9 dagen van het programma nog doorgaan met

de eetschema’s.


3. HET BEGIN VAN EEN NIEUWE, HEALTHY LIFESTYLE Door te innerwaven krijg je nieuwe energie. Je ervaart het resultaat van een optimale spijsvertering, verliest vetmassa en krijgt een mooiere huid. De kuur is de eerste stap op weg naar een nieuwe, healthy lifestyle. Je wordt je extra bewust van je valkuilen en ontdekt hoe jouw lichaam op voedingsmiddelen reageert.


4. MAKKELIJK VOL TE HOUDEN Innerwaven is een in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde methode waarbij je van de recepten uit de dagprogramma’s zult genieten. Het kuurboekje begeleidt je door de 3 logische fasen van het programma heen. Zo kun jij op een verantwoorde manier vasten, zonder dat je ergens over na hoeft te denken. Lukt het niet of heb je lichamelijk klachten? Dan zijn wij er om je helpen!


Wanneer is het Innerwave programma wat voor jou?

• Als je je (weer) fit, energiek en lekker in je vel wil voelen • Om gewicht (vet) te verliezen • Voor een efficiëntere vetverbranding en betere (duur)sportprestaties • Als je huid onzuiver of dof is • Als start om slechte eetgewoonten zoals een suikerverslaving te doorbreken • Nav jouw brein-buik balans gaan wij kijken welke manier er bij jou gaat passen.


Nadat wij 2 weken uitgebreid naar de detox toe hebben gewerkt, met zowel brein als buik, ben je klaar voor de 3 fasen van Innerwave!

DE 3 FASEN

1. Get Ready (3 dagen-5 dagen) Dit is de voorbereidingsfase. Deze fase is erop gericht om geleidelijk de voedingsmiddelen weg te laten die je tijdens fase 2 niet gaat nuttigen. Je eet gezond, drinkt veel en je start alvast met het nemen van de Detox capsules. Je lichaam wordt geleidelijk voorbereid op de reiniging. Dit zorgt ervoor dat je straks met meer gemak de vastenfase doorloopt.

2. Fasting (3-7 dagen) Fase 2 is het echte werk: de reinigingsfase! Je spijsverteringsstelsel, lever en nieren voeren afvalstoffen af. De supplementen die je neemt voorkomen dat je te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt en stimuleren de lichaamsreiniging. Je houdt genoeg energie om te blijven werken, sporten en socializen. Met het milde vasten heb telkens een keuze uit een smoothie, soep of een salade en een plantaardige proteïne shake. In het basisprogramma zal je voornamelijk smoothies drinken.

3. Keep Calm (3-4 dagen) Fase 3 zorgt ervoor dat je je lichaam weer laat wennen aan voedingsmiddelen die wat moeilijker te verteren zijn. Als je (extra) gewicht wil verliezen dan kun je deze dagen koolhydraatarm eten om de vetverbranding verder te stimuleren. Dit is ook een goed moment om je oude eetpatroon onder de loep te nemen. Wat zou je blijvend willen veranderen? Maak een nieuwe start met een gezonder eetpatroon en een bewustere leefstijl.


Na deze fases pakken wij jou nog steeds bij de hand om te zorgen dat jij je lichaam en brein in balans blijft houden! Ga namelijk nooit om eigen houtje detoxen. Sappen verzamelen je afvalstoffen maar je moet er ook voor zorgen dat ze afgevoerd worden. Daarbij is ook dit geen quick-fix programma. 'Even' iets doen werkt nooit! Zie het als een uitgebreide stap 1 om daarna verder door te kunnen pakken om jouw lichamelijke kwaaltjes aan te pakken.