WORKSHOP | SUPERMARKTSAFARI | € 15

Binnenkort komen de nieuwe datums!

+ Wat is nou gezonder? Roomboter, olijfolie of margarine?  

+ Hoe kan ik gezond en goedkoop inkopen?

+ Wat is voedzamer? Aardappel of zoete aardappel?

+ Waar moet ik op letten als ik een tomatensaus koop?

+ Is light nu echt beter of niet? 

 

We lopen door de supermarkt en worden rechtstreeks misleid door alle ‘gezonde’ producten, ‘natuurlijke’ etiketten en ‘suikervrije’ snoepjes en koekjes. De verpakkingen zijn zo gemaakt dat ons oog het eerste dáár op valt en niet op de echte gezonde producten. Je bent ook bang dat een gezonde kar meteen een dubbel weekbudget kost en je urenlang in de keuken staat. 

Raak jij weleens in de war door supermarktschappen met zogenaamde ‘gezonde’ producten? Zoals light producten, vruchtensappen zonder echte vruchten en ‘echt’ speltbrood met maar weinig spelt? Weet je niet wat je nou het beste kunt kopen in de supermarkt? Mis je variatie?

Ga dan met Ik! Food Move Mind en Jannie van de Albert Heijn in Rijen, mee op supermarktsafari! In twee uur gaan we samen de supermarkt verkennen en gaan we voor slimme keuzes door kennisvergroting. Er zijn natuurlijk ook producten vol voedingstoffen te vinden in de supermarkt. Maar dan moet je wel weten welke! Hoe fijn zou het niet zijn om de basis van een gezonde(re) leefstijl in de supermarkt te leggen?! ​

Samen gaan wij m.b.v. de suikerspiekpas en andere tools op zoek naar de misleiding van alle etiketten, logo’s en merken. Maar nog leuker, we gaan kijken wat nu wel gezond en lekker is! Jannie gaat je laten zien hoe je met simpele ingrediënten snel een gezond gerecht op tafel kan zetten. 

Wil jij ook meegenomen worden door de supermarkt en daarbij aansluitend een lekker recept uitproberen? Geef je dan nu op! Mocht de groep vol zitten plannen wij natuurlijk een andere datum erbij!

KOOKWORKSHOP | WIE ZOET IS KRIJGT LEKKERS | € 39,95

Op aanvraag verzorg ik deze workshop!

Tijdens de workshop wie zoet is krijgt lekkers gaan we in een kleine groep aan de slag met de alternatieven voor geraffineerde suiker. We starten de avond met een ‘bakske’  en een gezonde lekkernij! Vervolgens komen de theorie van geraffineerde suiker en de alternatieven aan bod. Je leert onder andere meer over de effecten van geraffineerde suiker op je bloedsuiker en de invloed hiervan op jouw energieniveau. We gaan tijdens deze workshop natuurlijk ook zelf bakken! De alternatieven van geraffineerde suiker toveren we om in hemelse bonbons, knapperige koekjes, echte energierepen en heerlijke taartjes. Je zult versteld staan van wat er allemaal kan. Daarnaast krijg je waardevolle tips & trics om mee naar huis te nemen…. inclusief al  je lekkernijen! 

 

Na deze workshop:

+ Ben je op de hoogte van wat de effecten zijn van geraffineerde suiker op je lichaam

+ Weet je dat zondigen ook gezond kan zijn

+ Weet je dat gezond eten ook lekker is

+ Ga je naar huis met allerlei heerlijke lekkernijen, inclusief recepten

 

Kortom, we maken er een leerzame, gezellige en smakelijke avond van!

KOOKWORKSHOP | SNEL & GEZOND KOKEN  | € 39,95

Op aanvraag verzorg ik deze workshop!

Snel: rennen, vliegen, zwemles, voetbal, werk: en dan ook nog een uitgebreide maaltijd die gezond is? Je pakt naar de snelle hap en het zakje voor de kant-en-klaar maaltijd trek je weer uit de kast. Maar wist je dat dit ook anders kan? Gezond en snel?

 

Wij gaan jou dit in onze workshop snel & gezond allemaal uitleggen. Wij gaan jou uitleggen hoe je op een gezonde wijze dagelijks gezond kunt eten! Wij gaan samen een leuk gerecht maken, maar wij gaan jullie ook heel veel tips en go’s meegeven! 

 

Heb jij ook zin een gezellige avond waar jij heel veel gezonds gaat leren? Geef je dan nu op! Wij nemen je mee in de boeiende wereld van gezonde voeding. Na het volgen van deze workshop weet jij precies wat goed voor jou en je gezin is. Wij leggen je ook uit wat voeding voor invloed heeft op je eigen gezondheid. En dat goede voeding absoluut niet duur en ingewikkeld hoeft te zijn!

KOOKWORKSHOP | IK MAG TRAKTEREN  | € 29,95

Op aanvraag verzorg ik deze workshop!

Ja hoor, het is weer zover! Je kleintje is weer jarig. Vaak gaan we helemaal los om de mooiste creaties te maken. Maar hoe leuk is het wel niet dat je een leuke traktatie ook gezond kunt laten zijn, zonder dat je meteen de plaatselijke groenteboer lijkt. Ook scholen zijn vaak blij met gezonde traktaties in plaats van snoeptraktaties. Maar hoe zorg je dat de gezonde traktatie toch feestelijk is? In deze workshop  gaan wij samen gezonde en leuke traktaties maken. En natuurlijk mag je er ook mee naar huis nemen! 

Wil jij samen met jouw zoontje of dochtertje een superleuke & originele traktatie maken? Geef je dan nu op! De prijs is natuurlijk voor twee personen:)! Knutselen maar! 

KOOKWORKSHOP | JAMMMM SNOEP! | € 34,95

Op aanvraag verzorg ik deze workshop!

High Tea’s: zowel mama’s (en papa’s), oma’s (en opa’s) en kinderen zijn er gek op! Maar we weten ook dat deze vaak vol suikers zitten en er veel witte graansoorten in verwerkt worden. Daarnaast is alles mierzoet en is de tandarts dus ook niet zo blij. Kortom: dit kan anders!  

 

In deze high tea voor jullie 2, maken we hartige en zoete hapjes (en ook snoepjes) met goede producten. Wij leggen veel over de producten uit, maar gaan natuurlijk ook veel maken. We sluiten af met een gezellige hightea! Natuurlijk krijg je al de recepten ook mee naar huis, zodat je ook thuis de lekkere hapjes kan maken. Vind jij het leuk om met jouw koter een leuke middag te hebben? Geef je dan nu op! 

 

Deze workshop is ook heel geschikt voor een feestelijke gebeurtenis die je samen met vriendinnen of vrienden viert: je gaat eerst samen koken en eet het lekkers vervolgens samen op! Dus een workshop voor jong en oud!

KOOKWORKSHOP | WAT ZIT ER IN JOUW LUNCHBOX? | € 34,95

Op aanvraag verzorg ik deze workshop!

Is het voor jou ook telkens een kunst wat er in de broodtrommel moet? Lust jouw koter ook zo weinig? Of hebben ze het gewoonweg nog niet geproefd? Wij gaan jou helpen met inspiratie en tips, zonder dat je allerlei ingewikkelde en tijdrovende kunst- en vliegwerk lunches leuk kan maken. Zo zorg je ervoor dat jouw eter de broodtrommel met een grote glimlach opent!  En natuurlijk gaan wij er voor zorgen dat de trommel leuk gepimpt wordt! 

We gaan van boterhammen, rauwkost, beleg en fruit samen een leuke lunchtrommel maken die gevarieerd is en gezond. En heel belangrijk, wat jouw kind lust. Wij zorgen ervoor dat er leuke materialen van Bento zijn, waarmee je heel veel inspiratie kunt krijgen. Maar nog leuker! Jullie krijgen een leuke broodtrommel met goodiebag, zodat je thuis meteen van start kunt gaan!

Ik heb interesse in een workshop.
Kies je workshop:
Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: MOODZ Design & Jacomijn Dijkers