top of page
detox programma anka mertens (4).png

Blijf je

maar schommelen 

met je 

hormonen?

Is je broek gekrompen?  

Last van over -prikkeling?

Voel je jezelf vaak moe en ben je niet vooruit te branden?

Je bent heel goed geworden in jongleren maar de ballen vliegen door de lucht?

Dagelijks

hoofdpijn?

Overvolle wasmanden? 

Doffe huid?

En danst je haar niet meer?

Gestresst de dag door? 

Heb je soms ook het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden? Niet gezond eet, achter feiten aanloopt en je to do's maar blijven komen? Waardoor gezondheid en self-care op de achtergrond verdwijnt?

 

Doe dan nu mee met het programma van Detox & IK! 

Ken je de Matroesjka poppetjes?

Deze gebruik ik vaak om uit te leggen wat er mag gebeuren om je te fit te voelen! Zie het grootste poppetje eens als jezelf. Meestal gaan we hiermee aan de slag als we iets willen veranderen. Maar in dit poppetje zit nog een poppetje. En daarin zit er weer één.  Denk hierbij aan het onbewuste brein, de spijsvertering, je immuunsysteem, stresssysteem, hormonen, neurotransmitters, darmflora, ademhaling en je slaap.  

 

Als deze poppetjes niet met elkaar samenwerken, en dus niet in elkaar passen, zal het probleem blijven bestaan en zal je constant in een kringetje blijven lopen. Je zoekt oplossing na oplossing maar niets helpt écht. Je focust op een doel dat je niet haalt en je put jezelf volledig uit. Je frustratie wint het en voor je het weet duik je weer met je neus in je snack-la, zit je vast in oude patronen en krijg je allerlei vage klachten.

detox anka mertens.png

Dit vinden anderen:

WhatsApp Image 2021-05-06 at 10.19.35.jp

Maaike

Onlangs heb ik voor de eerste keer in mijn leven een Detox gedaan onder begeleiding van Anka. De voorbereiding, uitleg en begeleiding waren goed geregeld. Een mentale en fysieke uitdaging die prima te doen is. Sapjes zijn makkelijker te maken. Soep zonder zout is even wennen 😅, maar alsnog ‘n fijne reset voor je lichaam. Het geeft energie en je voelt je op en top gezond!

WhatsApp Image 2021-05-04 at 22.30.22.jp

Sanne Verbeek

Wij hebben de 6 dagen detox gedaan. Het is een fijne detox waarbij alle informatie geleverd wordt die je wilt weten en nodig hebt. Wanneer er toch vragen zijn kun je deze ten allen tijden stellen aan Anka. Anka bepaalt vooraf of je de 3 dagen of 6 dagen detox aankunt. Dit verschilt namelijk per persoon. Voor ons was de detox goed vol te houden. Wij hebben mooie resultaten bereikt, energieker, fitter, minder opgeblazen gevoel en verlies in gewicht en cm. Twijfel jij nog? Niet doen maar gewoon gaan doen en gaan ervaren!

WhatsApp Image 2021-05-07 at 09.15.58.jp

Ingrid Koppen

Ik dacht: 'We gaan eens voor een fitte lente!'. Waar andere mensen soms op zien tegen het sappen, ging dit bij mij eigenlijk heel makkelijk. Ik voelde mij fit, energiek en licht. Ik vond het heel fijn dat er constant begeleiding was. De groepsspirit was hoog en het mooie was dat wij niet alleen leerden sappen. Nee, Anka nam alle facetten onder de loep. Ik zeg: 2x per jaar doe ik mee!

ALS JE IETS NIET BEGRIJPT KUN JE HET OOK NIET OPLOSSEN

Late nachten, stress, bewerkt voedsel en te veel alcohol kunnen de lever, nieren en het spijsverteringskanaal overbelasten, die verantwoordelijk zijn voor het verwijderen van gifstoffen, waardoor ze soms even een welverdiende rust nodig hebben. Maar kijk ook eens naar ons brein. Hoeveel overuren maakt deze wel niet? We kunnen al onze ‘rotzooi’ niet meer verwerken. Toxines worden opgeslagen in onze vetcellen en ons brein kan dingen niet meer in perspectief zijn. Er ontstaan allerlei vage klachten; je bent vermoeid, lusteloos, verkouden, pijnlijke gewrichten, niet lekker in je vel, kort lontje, darmklachten, slechte huid&haar en ga zo maar door.

Tijd om eens meer aan detox te denken! En dan hebben wij het niet enkel over een sapkuurtje. Nee, bij detoxen denken wij aan veel meer!

Denk eens aan: roken, alcohol, slechte voeding, geen tijd voor jezelf, suikers, negatieve gedachten, langdurige periode van overmatige stress, trauma’s, werk wat niet lekker loopt, omgeving met luchtverontreiniging, medicatie, Slecht dag- nachtritme,te veel blauw licht van computer en televisie.

Allemaal aspecten om eens onder de loep te nemen! In dit programma maken wij samen met jou een start hiermee!

 

Dus, wil jij...

je fit en vitaal voelen?

starten met gezond eten?

een mooie huid&haar?

van je buikpijn af?

leren hoe je goed en effectief kan bewegen?

vriendjes worden met de spiegel?

 

genieten zonder je schuldig te voelen?

 

je hormonen weer in balans krijgen?

 

een paar kilo afvallen,  maar dan wel op een gezonde manier? 

meer energie en niet meer de hele tijd zo moe zijn?

weer vrolijk je bed uitkomen?

van je hoofdpijn af?

verlost worden van je hoge bloeddruk?

je suikerspiegel beter op orde krijgen?

echt weten hoe je lichaam én brein werken?

stoppen met snaaien zonder minder te eten?

je lichaam én geest een boost geven?

minder stress ervaren?

Beantwoord jij alle bovenstaande vragen met ja? Dan ben jij er klaar voor om je ongezonde patronen te doorbreken. Klaar voor dit detox-programma!

Green Smoothie

Reinigingskuur

Deze detox van Innerwave geeft én jouw spijsvertering én jouw brein rust! Door een grondige reiniging komen alle systemen in balans. Van tevoren kijken we samen welk pakket er bij jou past. 

gezonde Salade

Levensstijl

Dankzij onze voeding, mindset- en beweegtips word je tijdens de detox bewuster van wat je eet en  wat voor uitwerking dit heeft op je lichaam en brein.

Kruidenmedicijn

Supplementen

Het detox effect wordt versterkt door 100% natuurlijke reinigende, voedende en herstellende supplementen.

541A5195.jpg

Wie ben ik?

Als puber heb ik mogen ervaren wat het is om niet meer te weten wat een lichaam én geest nodig hebben. Ja, mógen. Leuk is anders natuurlijk, maar mijn eetstoornis heeft er wel voor gezorgd dat ik mijn ongezonde patronen ben gaan doorbreken, van allerlei klachten af kwam en mijn lichaam echt kon gaan begrijpen.

En dat gun ik jou ook. Mijn missie is dan ook om mensen weer gelukkig en fit in het leven te laten staan. Daarom richtte ik  praktijk IK! op.  In mijn trajecten met klanten ontmoette ik ook Jeannette. En er was vanaf moment één een match. Na veel wikken en wegen wisten wij wat onze missie was: mensen leren wat detoxen is! Maar dan op een manier waarop jij gaat begrijpen hoe systemen werken. 

Samen pakken wij het probleem aan en niet het gevolg. Je leert brein en lichaam weer samen te werken, waardoor je een gelukkig en gezond leven creëert en happy bent met jezelf.

Zo bepaalt de weegschaal of de omgeving niet langer jouw gemoedstoestand. Maar jijzelf!

PS: naast mijn mooie praktijk heb ik 5 dochters, 2 honden en een hele lieve man. Dus je snapt dat ik er zelf alles aan doe om in balans te blijven:). Met af en toe een wijntje in mijn linkerhand en stuk pure chocolade in de rechter:).

Anka Mertens Praktijk Ik-11.jpg

Detox & IK programma

Detox &IK is hét programma waarin wij jou leren hoe jij op een gezonde manier je lichaam én brein kan resetten.  Wij nemen je bij de hand en zorgen er voor dat óók de 3 (of 6) dagen waarin je sapt een waar succes worden. Vooraf zorgen wij ervoor dat jouw klachten inzichtelijk gemaakt zijn, zodat wij zo kunnen beoordelen welke fase van detox bij jou past!  Een plan dat bij jou past. Persoonlijk, doeltreffend en inspirerend. Het enige wat jij nodig hebt is de motivatie om te willen leren hoe de poppetjes in elkaar passen. That's all! 

 

Hoe fijn zou het zijn dat je elke ochtend met een fris en uitgerust gevoel de dag kunt starten!  

Detox & IK:

 

Wat gaan we doen?

 

Dag 1: We starten met een uitvoerige intake waarbij wij gaan kijken welke vorm van detox bij jou past. 

Dag 4: Nadat je ook een voedingsdagboek hebt bijgehouden gaan wij deze samen bespreken bij de eerste online meeting.

Dag 5: Je gaat aan de gang met de mindchallenge van 5 dagen om jouw detoxdoelen scherp te stellen.

In de tussentijd heb je ook al je eerste weekmenu gekregen om rustig je ongezonde gewoontes af te bouwen.

Je krijgt in deze week ook je detoxpakket thuis gestuurd die je alvast rustig kunt bekijken en al je vragen gaat verzamelen.

Dag 12: Nu je lichaam al wat gewend is aan jouw nieuwe eetgewoontes en je doelstellingen scherp zijn gaan we starten met de voorbereidingsfase. Natuurlijk zullen wij van tevoren live zijn om al je vragen te antwoorden! 

Dag 17: There we go! We gaan 3 (heb je al meer gedetoxt kun je ook kiezen voor 5 of 7 dagen) vasten. Van tevoren hebben we samen bekeken welke vorm van detox bij jou past.

Dag 20:  Nadat wij een online meeting hebben gehad om al de ervaringen te delen, gaan we  rustig opbouwen en laat je je lichaam weer wennen aan vaste voeding. 

Dag  24 t/m 30: Nadat je lichaam rustig is gewend aan vaste voeding ga je   weer rustig terug naar het 'nieuwe' gewone eetpatroon. Samen evalueren wij hoe het is gegaan en welke klachten er wellicht nog zijn. Je krijgt ook deze week een lekker weekmenu om de spirit erin te houden. En natuurlijk zijn wij op het einde ook live om jou de laatste zetjes te geven!

 

Tijdens deze maand zul je dagelijks tips & tools krijgen om op alle fronten te detoxen! O enne, we geven ook wat opdrachten natuurlijk om écht je doel te behalen!

Wat krijg je?

 • Een online intake en vragenlijst waarna wij samen overleggen welk detoxpakket van innerwave bij jou past! Wij nemen alle klachten onder de loep zodat jij gaat doen bij je past! 

 • We gaan samen kijken hoe je nu eet en wat je kunt verbeteren. 

 • Recepten voor al jouw sapjes, soepjes en salades.

 • 4 weekmenu's voor de afbouw en opbouw.

 • Toegang tot de besloten Detox & IK community. Een community waar jij zonder schaamte jouw vragen, frustraties, talenten, doelen én successen mag delen.

 • Wij zullen er zijn om al je vragen te beantwoorden! 

 • Daarnaast bieden wij deze 30 dagen onze begeleiding aan en kun jij ons persoonlijk contacten voor al jouw vraagstukken. 

 • 30 dagen lang tips, tricks & opdrachten om jouw eerste doel te behalen. 

 • Je gaat leren hoe je lichaam werkt, hoe jij je energie terug kunt krijgen en je gaat patronen doorbreken.

 • 4 online live sessies  waar wij jou alles gaan leren over detoxen voor brein & buik! Kun je er niet bij zijn? Geen zorgen! Alle live sessies worden opgenomen, waardoor je dit altijd terug kunt kijken op de momenten dat het je uitkomt.

 • Een detoxpakket waarin al jouw uitleg & suppletie zit om je detox goed door te komen. Dit pakket wordt bij je thuisbezorgd.

 • Deels vergoeding van de zorgverzekering mogelijk! Dus dat is ook mooi meegenomen:)! 

Doe jij mee? 

Aanmelden voor het Detox & IK programma doe je eenvoudig door hieronder op de knop aanmelden te klikken. Vragen? Let me know! Dan contact ik je zo snel mogelijk. 

We starten  binnenkort!  Doe jij ook mee?

Deze investering in jezelf is slechts
€ 219,-

Betalen in 2 termijnen is ook mogelijk. 

Vergoeding mogelijk!

Als jij nu denkt: ik wil de eerste stappen naar gezonde voeding en mindset, maar wil niet een week mee sappen dan is dit jouw moment! Voor 59 euro (die mogelijk ook nog vergoed wordt) kan jij deze maand meedoen. Je mag dan deelnemen aan alle live’s, krijgt alle informatie, wordt ook in de groep mee gecoached en krijgt lekkere weekmenu's!

Pakkletten eetbuiexpert
bottom of page