top of page
header anka (1).png

1 op 1

Je wilt lekker in je vel zitten, bent klaar met altijd maar die hoofdpijn. De chronische vermoeidheid en buikpijn komen je neus uit. Je voelt je regelmatig 100 terwijl een marathon nog op je wensenlijstje staat. Het enige wat je om 9.00u in de ochtend denkt is de vraag hoe lang het nog duurt voordat het avond is. Je bent niet blij meer met je lijf. Je hebt al van alles geprobeerd, maar je probleem is er nog steeds. Je hebt geen idee meer wat je dan wel moet eten of doen om je goed te voelen. En dan praten we nog niet eens over de vrouwelijke perikelen die er maandelijks spelen en mogelijk een kinderwens in de weg staan. O ja, ook als man kun je daar last van hebben.

 

Ben je er klaar voor om met jezelf -en nog belangrijker vóór jezelf- aan de slag te gaan? Wil je weer vol energie door het leven gaan?

 

Omdat je zo graag wilt afvallen, fit wilt voelen, geen buikpijn meer wilt hebben, je ogen niet met luciferstokjes open wilt houden, je kleding weer lekker moet zitten en gewoon niet meer de hele dag bezig wilt zijn met gewicht, moeheid en stress. Je weet het allemaal wel en toch lukt het niet. Je voelt dat er meer nodig is dan alleen maar anders eten om je te gaan bereiken. Je bent klaar met die ballen in de lucht te gooien! Je wilt er juist wat meer op de grond laten vallen.

Ik ga samen met jou het avontuur aan, op weg naar jouw nieuwe leefstijl. Ik ga ervan uit dat je alleen lekker in je vel kan zitten als zowel buik als brein in balans zijn. Ik hou hierbij altijd rekening met je wensen, klachten, behoeften en leefstijl. Want jij bent ik en ik is het belangrijkste...

Niemand is immers hetzelfde!

"Je hebt niet gefaald,
Je hebt enkel manieren gevonden die niet werkten."

Met deze 1 - 1 begeleiding ga ik jou leren hoe jij van jouw klachten af komt!

Buik.png
2.png
3.png

ALS DEZE DRIE SAMENWERKEN PASSEN ALLE MATROESKAPOPPETJES IN ELKAAR

Ben jij er klaar voor?

Wil jij dit alles ook leren ? Ben jij er klaar voor om echt jezelf te worden? Te mogen kiezen? Wil jij stoppen met alle die crashdieetjes en hormoonpreparaten? Wil jij snappen hoe jij zelf verantwoordelijk kunt zijn voor een goede balans in je lijf en leven? Met gewoon nog een wijntje of stukje chocolade tussendoor? Snappen wat jouw lichaam én brein nodig hebben om jouw project IK! te laten slagen?   Stop dan met woorden en start met daden!

Stap voor stap ga je leren wat jij nodig hebt om buik & brein te laten samenwerken.

 

Wij gaan je zo begeleiden dat je op een verstandige manier met je leefstijl bezig bent. We gaan samen kijken waar bij jou de valkuilen liggen en natuurlijk zorgen we voor duurzaam resultaat.

 

In dit traject gaan we naast de goede voeding, beweging en onderzoek aan de gang met een gezonde

mindset. Alle facetten waar je in je dagelijkse leven tegenaan loopt gaan we samen onder de loep nemen. Zo bouw jij de fundering van je eigen gezonde IK!! 

Met de ‘IK in balans’ kiezen wij voor een methode die je niet vaak ziet. Vanuit de uitgebreide intake gaat Anka samen met je kijken wat jij nodig hebt. De combinatie tussen het orthomoleculaire vlak en mindset zorgen ervoor dat wij op zowel buik als breinniveau gaan werken. Sterker wij gaan de verbindingen samen leggen. Onze ervaring als orthomoleculair therapeut zorgt ervoor dat jouw lichaam weer voor jou gaat werken en jij energiek en fit de dag door komt.

En weet je dat je het meeste wellicht vergoed gaat krijgen van de zorgverzekering?

Wil jij: 

Van je lichamelijke klachten af? 

Je fit en vitaal voelen? 

Gezond leren eten en toch genieten?

Weer vriendjes worden met de M&M’s? 

Weten hoe je lichaam werkt? 

Weten waar je opgeblazen gevoel, buikpijn of constipatie vandaan komt?

Leren waarom je spieren altijd pijnlijk en stram aanvoelen?

 

Je huid weer mooi glad krijgen en glanzend haar?

Niet opgeven op als het even tegenzit? 

Van je hormonale schommelingen af?

Je glas weer helemaal vol hebben zonder alle ballen te laten vallen?

Weten wat jouw lichamelijke oorzaken van je klachten zijn?

Weer kunnen genieten van eten? 

Je neerslachtigheid meer gaan begrijpen? 

Weer fluitend de dag doorkomen? 

Weer energie hebben voor je gezin? 

In de ochtend fris en fruitig opstaan? 

Weten waarom je zwaarder wordt terwijl je best gezond eet?

487A1208.jpg

Laat mij je helpen!

Welkom bij IK!

De vage klachten blijven. Je zit niet happy in je vel en de totale balans is weg. Je hebt hulp nodig, maar je hebt nog twijfels en vragen. Je wilt graag weten of wij iets voor je kunnen betekenen. Graag maken wij tijd voor je om al je vragen te beantwoorden en de eerste tools te geven.  Zo leren wij elkaar ook kennen en kunnen wij samen jouw eventuele traject uitstippelen. Start nu en zet de eerste stappen naar een leven zonder klachten met de tips en handvatten die wij jou geven.

Je krijgt een uitgebreid intakeformulier met allerlei vragen.  Het uitgangspunt voor jouw persoonlijke en uitgebreide plan. Voor ons eerste gesprek heb ik de intake uitvoerig gelezen en heb ik al de eerste basis om jou te helpen. 

 

Wij plannen samen een (online) 1-op-1 gesprek van 90 minuten, (voorbereidend werk zit in de prijs inbegrepen) waarin wij jouw weg richting balans bespreken. Samen maken wij een start met het achterhalen van de oorzaak van jouw klachten en nemen al jouw Matroesjka - poppetjes onder de loep. In dit eerste gesprek kijken we of er mogelijke testen nodig zijn en geven wij de eerste tools, tips & tricks.

 

Ook ontvang je een maandmenu en basistips om zo al de eerste stap te zetten.

 

 

Vanuit dit gesprek kijken we samen welk traject er bij jou past. 

€ 135,-

Door met IK!

Ben je enthousiast over de eerste stappen naar jouw nieuwe ik? Weet en voel je dat dit werkt? We weten dat je minimaal 66 dagen nodig hebt om je brein&buik een switch te geven. Ga altijd uit van meerdere consulten om jouw resultaat te behalen. Daarom heb ik het boelshit-programma waarin je nog meer de diepte in gaat! Natuurlijk is het altijd mogelijk om een los consult te boeken.

Vervolgconsult: 110 euro per uur (incl. voorbereidingstijd en uitwerktijd&advies)

Vervolgconsult: 65 euro per half uur 

Telefonisch consult 15 minuten 30 euro

Indirecte werktijd buiten consult:  25 euro per kwartier 

Nog een note:)

Wellicht is er andere hulp nodig. Daarvoor heb ik altijd op maat gemaakte programma's. Ook is het mogelijk om een traject via je werkgever aan te vragen of via PGB. Je kunt hiervoor bij mij altijd meer informatie vragen. Vergoeding zorgverzekering is eventueel mogelijk afhankelijk van je pakket.

Het boelshitprogramma

Jij weet dat er werk aan de winkel is. Op deze manier doorgaan, met de lichamelijke ongemakken die je ervaart en de klachten die je hebt, daar ben je klaar mee. Je hebt al veel geprobeerd, niets lijkt te werken. In ieder geval niet voor de lange termijn. Je wilt nu echt langdurig aan het werk voor langdurig resultaat. Ik help je in 6 maanden om stappen te zetten naar een nieuwe jij. 

6 brein & buik 1-op-1 consulten van een uur (vrij in te plannen binnen een jaar).

​​

Deelname aan de Boelshit Club groepsprogramma! Kijk snel op deze pagina voor meer informatie!

Mogelijkheid tussendoor vragen te stellen of even lekker over alle shit te klagen:). ​Ik ben er deze periode 100% voor jou!

Elke maandagochtend een persoonlijke boost en na elke 1-op-1 afspraak een persoonlijke video om jou nog extra te motiveren (en je natuurlijk aan het werk te zetten).

Een jaar toegang tot de leeromgeving.

€ 144 ,-

 zes maanden

Tip:

De individuele en curatieve behandelingen worden door de meeste zorgverzekeraars vanuit een aanvullende verzekering deels vergoed en door de beroepsorganisatie erkent. Controleer altijd zelf met jouw verzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding.
Hierin kan ik (helaas) niet van betekenis zijn.

Enkel individuele & curatieve therapie valt onder de vergoeding.

Je kunt het checken via de website van het CAT & BGN

Testen&suppletie vallen nooit onder de vergoeding!

WhatsApp Image 2021-05-06 at 10.50.39.jp

Jeanette

November vorig jaar was ik klaar met het zelf aanmodderen. Ik was moe en overprikkeld.
Op Instagram zag ik een post van Anka voorbij komen en ik voelde dat ik bij haar moest zijn. Het enige probleem was dat ik in het noorden woon en zij in het zuiden, maar gelukkig werkt Anka ook online.

Anka is heel kalm en nuchter en dat was precies wat ik nodig had. ‘Komt allemaal goed’, zei ze telkens en voor het eerst in jaren ging ik het ook geloven.

Ze luistert goed, denkt mee en houdt je ook met beide beentjes op de grond.
 

Anka heeft mijn waakvlammetje aangezet waardoor ik weer kan vlammen.

jenny.jpeg (1).jpg

Jenny

Na heel veel onderzoeken doktoren enzovoorts, was het antwoord leer er maar mee leven. Hoe kan ik leven met iets, wat heel mijn leven beheerst. Mijn schreeuw om hulp! Anka begreep mij en ging op onderzoek uit. Ze gaf mij het beste cadeau ooit. Ik was niet gek mijn lijf was echt ziek! Nu maanden verder en voel me zoveel beter! Dank je wel!

20210510_124927.jpg

Ingrid

Anka heeft me geleerd dat mijn lichaam meer is dan een "object" waar ik eten in stop om te functioneren. Dankzij Anka weet ik dat ik veel beter functioneer als ik mijn lichaam voedt ipv vul. Sinds ik mezelf hiervan bewust ben, ben ik energieker, actiever ervaar ik veel meer innerlijke rust. 

WhatsApp Image 2021-05-06 at 10.19.35.jp

Maaike

Anka is een hele fijne, nuchtere, gezellige én eerlijke coach. Ze kan niet toveren en belooft je geen wonderen. Je moet het zelf doen. De spiegel wordt voorgehouden en alle tips worden uit de kast gehaald om je op en top te begeleiden. Dat Anka verstand van zaken heeft mag duidelijk zijn. Ze zorgt dat doelen haalbaar worden en daarmee ook je klachten verdwijnen. 
Ik ben blij met Anka!

bottom of page