top of page

En ineens was daar een mailtje van een bedrijf. Of ik 'even'wilde vertellen wat gezond eten was. Ze vond mijn foto zo leuk en het verhaal hoe mijn vak is ontstaan vond ze mooi. Nou ja, ehhh: tuurlijk! Ik wist overigens toen nog niet dat het om 381 personen ging.....

 

Ik dacht daar wat onzeker mijn verhaal te vertellen, maar kennelijk vonden mensen het heel inspirerend. Ik vertelde waar de passie voor het vak vandaan kwam, waarom ik doe wat ik doe, wat mijn eigen weg was geweest en hoe ik dacht over een gezond lichaam. Toen ik daar heel trots en blij wegging wist ik dat ik dit vaker wilde gaan doen!

 

En zo is mijn vak als spreker en gastdocent in een notendop begonnen. Van een lezing geven bij de Abn Amro tot een college geven bij het Erasmus ; het blijft zo leuk en leerzaam! En dan bedoel ik voor beide kanten:)! 

DSC07646.JPG

Ik hou ervan om mijn visie op een gezonde maar vooral blij lichaam te mogen vertellen. Maar ook om uit te leggen hoe je zelf heel makkelijk tools in kunt zetten. Niet moeilijk doen als het makkelijk kan zeg ik wel eens. Zowel op werk als op privégebied!

Thema's als voeding, beweging, slaap mindset en leefstijl passeren de revue. Maar ook mijn eigen verleden is voor veel mensen een inspiratie dat alles mogelijk is! Ik probeer je te inspireren, entertainen maar vooral ook te raken. Een beetje van de wetenschap en een beetje van mijzelf maakt dat de groep met veel inzicht naar huis kan gaan om met eenvoudige tools in leefstijl gezond en fit de dag weer in te kunnen gaan.  

 

Ook is het mogelijk dat u mijn inhuurt om de gezondheid binnen uw bedrijf omhoog te schroeven. Ik denk dan aan begeleiding van overgewicht, burn-outs, oververmoeidheid en planning. Ik word regelmatig intern ingehuurd om met de medewerker in gesprek te gaan omtrent voeding, slaap,  stress, beweging en gezondheid. Dit alles gaat eventueel gepaard met uitgebreid onderzoek (zie testen voor meer informatie).

De workshops, training- en coachingprogramma’s van Praktijk IK! helpen u de dagelijkse fitheid te vergroten. Energieker, gelukkiger en productiever willen wij allemaal zijn toch?

 

Herken jij jezelf, je bedrijf of je medewerkers in onderstaande aspecten of wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Ik maak een workshop speciaal op maat en werk hierin samen met diverse collega's! 

  • Een boelshit: zowel privé als op de werkvloer. Onderwerpen als voeding, slaap en de invloed van stress op het lichaam passeren de revue. Kijk hier naar mijn video.

  • Hoe krijg ik naast een druk werkbestaan ook nog een goede leefstijl op mijn planning? 

  • Hoe werken  brein & lichaam samen en wat is de invloed op burn-out klachten?

  • Hoe voorkom je welvaartsziektes binnen een bedrijf?

  • Hoe werkt stress in het lichaam&brein?

  • Onzekerheid en falen: een bekend fenomeen in een bedrijf of studie. Welke invloed heeft uw lichaam daarop?

  • Hoe kan je er voor zorgen dat je positief denkt en obstakels ziet als een kans?

  • Hoe krijg je de energie binnen een organisatie weer terug? Welke invloeden zijn hiervoor van belang?

  • Werk en privé: de belangrijke vraag. Hoe krijg je dit voor elkaar? 

Boek mij over mijn lezing:

  • Van 39 kilo naar een leven vol met dromen!

 

 Heeft u als bedrijf behoefte aan een inspirerende spreker of trainer? Wellicht is het leuk dat wij samen in gesprek gaan! Ook is 1:1 coaching binnen het bedrijf mogelijk! 

bottom of page