top of page

Verminder jouw lichamelijke en mentale klachten door je
buik & brein te laten samenwerken!

Herken je dit? 

Je bent moe, futloos en je buik voelt alsof je 3 maanden zwanger bent.

Je hebt allerlei vage klachten, maar de dokter vindt geen oorzaak.

Je voelt je niet gezien en begrepen.

Je hormonen vliegen in het rond en je kruipt het liefst je bed weer in.

Je hebt een haat- liefde verhouding met de weegschaal.

In de wc-pot tref je ook al een boel shit aan.

Elke dag vraag je jezelf op je werk af wanneer het tijd is naar huis te gaan.

Je niest je suf als de bomen in bloei staan.

Je weet echt niet meer wie je moet geloven over gezond eten.

Je staat onder de douche en je evalueert de dag. "Oh nee", denk je, "dit kan zo écht niet meer." Dan is het morgen. Het ontbijt gaat nog goed. Maar bij de lunch zit je wat te prikken in een kleffe salade en om vier uur heb je het eerste pak koekjes al achter je kiezen. En dan is het avond. Je staat weer onder de douche en begint het hele verhaal weer opnieuw. 

Ik zeg je nu alvast: dit komt niet door gebrek aan motivatie. Niet omdat je 'zwak’ bent, want dat ben je niet. En ook niet doordat je geen doorzettingsvermogen hebt.

Het komt omdat jij je buik & brein waarschijnlijk nog niet begrijpt. Want zodra je deze werking snapt, zal er een wereld voor je opengaan. Écht!

Wil jij...

Stoppen met lijnen?

Starten met eten? 

Fit worden?

Van je buikpijn af?

Leren hoe je goed en effectief kan bewegen?

Vriendjes worden met de spiegel?

Genieten zonder je schuldig te voelen?

Je hormonen weer in balans krijgen? 

Een paar kilo afvallen,  maar dan wel op een gezonde manier? 

Meer energie en niet meer de hele tijd zo moe zijn?

Weer vrolijk je bed uitkomen?

Van je hoofdpijn af?

Verlost worden van je hoge bloeddruk?

Je suikerspiegel beter op orde krijgen?

Van de zweetaanvallen af? 

Stoppen met snaaien?

Een goede hoop shit in de toiletpot?

Minder stress ervaren?

Geen jojo-er meer zijn?

En van een boel shit naar klein hoopje?

Beantwoord jij alle bovenstaande vragen met ja? Dan ben jij er klaar voor om je ongezonde patronen te doorbreken. En ben ik klaar om samen met jou de eerste stap te zetten! Klaar voor een gezonde, gelukkige leefstijl.

Geen quick fix oplossing maar een langdurige change fix?
Door in te zien hoe brein & lichaam (samen)werken heb je de eerste stap naar een leven met balans gezet.

Vergeet nooit dat het een proces blijft. Een opgeruimd huis blijft immers ook niet opgeruimd.

Het is dagelijks opruimen, boenen, wassen, strijken en dweilen. Maar er is ook een bank om rustig op te zitten. En een bed om in te slapen. Balans; dát is de sleutel naar een gezond, relaxed en mindful leven. Een boel shit mag een boel fun worden.
Ook in de toilet-pot😊.

Wat jij nodig hebt, is al je boelshit letterlijk en figuurlijk door de pot te kunnen spoelen!
Samen gaan wij zorgen dat jouw buik & brein weer met elkaar samenwerken!

Het is de eerste stap, maar dat is de belangrijkste!  Neem jij ook deze stap?

Doe dan nu mee met de Boelshitclub!

De connectie tussen Brein en Buik:
(Video)

Dit is wat je krijgt in dit programma: 

IN 12 MAANDEN JOUW SHIT OPRUIMEN

 

Je hoort of ziet mij bijna wekelijks en houden je motivatie hoog met mailtjes, feedbacksessies, masterclasses en Q&A.

WERKING VAN LICHAAM EN BREIN

 

Buiten de coaching ontvang je ook weekmenu's, challenges, oefeningen en tools. Maar vooral gaan wij jou aan de gang zetten!

WERKEN MET JOUW BREIN

Eens per maand Q&A waarin wij echt aan het werk gaan met jouw brein! En natuurlijk spreken wij dan ook jouw nieuwe doelen af en krijg je huiswerk mee:). Let's inspire.

MAANDELIJKS REIS DOOR JE LICHAAM

Hoe werkt het nu met hormonen, wat is insulineresistentie en hoe werken de darmen nu? Maandelijks gaan we hier dieper op in tijdens een live Q&A. 

ONLINE IN BEWEGING

Online komen we samen in beweging, zet je aan tot wandelen, doen we ademhalingssessies en gaan we lekker slapen met meditaties.

VIDEO'S, CHALLENGES, MASTERCLASS

Elke week komt er een module vrij met videolessen, tips, masterclasses en opdrachten om mee aan de slag te gaan.

VOEDEN, NIET VULLEN

Uitleggen wat nu echt goede voeding is! Gezond worden en afvallen zonder dieet.En hoe goede voeding jouw lichaam gezond houdt! Met natuurlijk wekelijks een tof weekmenu!

ACCOUNTABILITY

Je doet het niet alleen! Naast dat ik er ben, heb je ook de mogelijkheid (niks verplicht!) om jouw buddies in de groep te vinden en zo samen jullie doelen te behalen.

BOELSHITCLUB SUPPORT

Ook is er een what's app groep waar je dagelijks al je vragen of opmerkingen kwijt kunt! En wij er natuurlijk ook zijn om jou lekker wakker te houden:)!

OPTIONEEL: LICHAAMSTEST

Heb je veel lichamelijke klachten? Neem dan een kijkje in je lichaam d.m.v. een test (dus soms is het letterlijk even je shit bij elkaar sparen😊), die wij samen met het lab uitvoeren. Deze bespreken we altijd in 1-op-1 consulten.

Dit is wat anderen zeggen over het boelshit- programma:

William-Sprangers-2-150x150.jpeg

William Sprangers

"Mijn darmen lagen flink overhoop en ik had veel onverklaarbare klachten. Via de reguliere zorg zat ik op een dood spoor en de klachten werden alleen maar erger. 

Anka pakt de oorzaken aan in plaats van de symptomen, waarbij de balans in het lichaam wordt hersteld. Stap voor stap gaat het beter, tot nu is haar hulp een groot succes."

Janine-van-der-Meer-150x150.jpeg

Janine van der Meer

"Na een operatie aan mijn endometriose, bleef ik maar buik klachten houden.  Anka adviseerde me het nemen van suppletie.  Hoe fijn, mijn opgeblazen en pijnlijke buik verdween! 

Daarnaast heeft Anka heeft mij geleerd hoe mijn buik en brein samenwerken, en dat mentale klachten ook vanuit je lijf kunnen komen.  Bij twijfel: gewoon doen!"

Dit is wat het Boelshit- programma uniek maakt:

Ben ik enkel therapeut? Ben ik enkel coach? Nee! Ik ben vooral ook ervaringsdeskundig! Ik weet als geen ander hoe je buik & brein een loopje met je kan nemen. Totaal uitgeput te zijn, overal pijn te hebben én je een hoopje ellende te voelen.

Ik weet als geen ander dat een luisterend oor én écht zoeken naar de oorzaak op nummer één staat! Als ik wisten wat ik jullie gaan leren was mij een hoop boelshit bespaard gebleven.

Echter, weet ik ook dat als jij de verantwoording gaat pakken over jouw leven én echt gaat leren wat voor jou belangrijk is je echt veel shit door de wc-pot kan spoelen.

Alle ervaringen, opleidingen en meer dan 10 jaar praktijkervaring maken dat in de boelshitclub alles bij elkaar is genomen met maar één missie: jouw boelshit snel afvegen en wegspoelen! Als jij jouw eigen buik & brein gaat begrijpen is het niet meer zo moeilijk als je denkt! En ik ga jou daar bij helpen!

boelshit pogramma

Doe nu mee met het 'Boel' shit programma

Jij weet dat er werk aan de winkel is. Op deze manier doorgaan, met de lichamelijke ongemakken die je ervaart en de klachten die je hebt, daar ben je klaar mee. Je hebt al veel geprobeerd, niets lijkt te werken. In ieder geval niet voor de lange termijn. Je wilt nu echt langdurig aan het werk voor langdurig resultaat. Ik help je in 6-12 maanden om stappen te zetten naar een nieuwe jij. 

We starten met de boelshitweek. In deze week kom ik elke dag (5 dagen) online om jou de eerste stappen naar een gezonde leefstijl te leren. Te leren hoe systemen werken, hoe je kunt eten en nog heel veel andere tools.  No worry, de video's worden opgenomen dus je kunt het altijd terug kijken! 

​​

Na deze week is er 2x per maand een live waarin ik een onderwerp uitleg om jouw lichaam te resetten. En waar we echt aan het werk gaan met jouw brein! En natuurlijk spreken we dan ook jouw nieuwe doelen af en krijg je een opdracht mee:). Let's inspire.

​We gaan letterlijk & figuurlijk in beweging komen (wandelen, ademhalingssessies & meditaties).

Je krijgt toegang tot modules met videolessen, tips en opdrachten om mee aan de slag te gaan. Hiernaast ontvang je ook een half jaar weekmenu's, challenges, oefeningen en tools.

Ook is er een community waar je dagelijks al je vragen of opmerkingen kwijt kunt! En ik er natuurlijk ook ben om jou lekker wakker te houden:)!

Samen de diepte in jouw buik&brein. Wij gaan naar jouw IK kijken!

€ 399,-

Mogelijk om in termijnen te betalen

bottom of page