Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

 

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

Handige links:
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers

Zie je lichaam eens als een auto. Elke auto heeft een andere brandstof nodig. Als je er niet de juiste brandstof in doet, gaat de motor kapot. En als de auto niet naar de apk-keuring gaat en niet een defect onderdeel laat repareren, gaat het niet helemaal goed na een paar jaar.

Soms lijkt het of je leven één grote file is. Je staat er middenin en het lukt je niet om er doorheen te komen. Je voelt je moe, futloos en er komt maar geen einde aan die lange weg. Doordat je in dat cirkeltje zit ben je ook nog zwaarder geworden of voel je gewoon dat je niet goed voor je lichaam zorgt. Je doet wat je doet, maar weet eigenljik niet of je wel doet wat je wilt. Je geeft constant gas en schakelt een paar keer. Op het moment dat je optrekt, moet je alweer remmen omdat er weer een obstakel op de weg ligt. Maar hé, wat wil je nou? Hoe ga jij weer verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven? Hoe kun je ervoor zorgen dat je wel bij de eindbestemming komt? Door af en toe een afslag te nemen om een andere weg te proberen misschien? Want links of rechtsom: je haalt altijd de eindbestemming! Ook als er een boom op de weg ligt. Want die kunnen we gewoon laten wegtakelen.

Ik ga samen met jou je avontuur aan naar je nieuwe ik. We gaan alle wegen berijden. Op elke weg kom je de drie visies Food, Move & Mind tegen. Ik ga uit van de drie visies: Food, Move & Mind. Als deze drie in balans zijn, kun je alles aan. We gaan samen kijken wat bij jou en je gezin past, zodat je voor nu en altijd de eindbestemming kunt bereiken!