top of page

Praktijk IK!

Soms lijkt het alsof je leven een lange file is. Je staat er middenin en het lukt je niet om er uit te komen. Je geeft flink gas en schakelt een paar keer naar een andere versnelling. Maar op het moment dat je optrekt, moet je hard op de rem omdat er alwéér een obstakel op de weg ligt.
Maar hé, wat wil je nou? Wanneer ga jij verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven? Hoe zorg je ervoor dat je uit die file komt? En hoe kom je van die hinderlijke obstakels af? Door eens een afslag te nemen en een andere weg te proberen misschien? Want links- óf rechtsom: met mijn methode haal je altijd de eindbestemming! Oók als er een boom op de weg ligt. Want die laten we gewoon weghalen.

Ik help je uit die file te komen en de weg naar je nieuwe IK! te vinden. Langs die weg kom je drie afslagen tegen: Food, Move & Mind. Als je alle drie de afslagen hebt genomen zijn je Food, Move en Mind weer in balans en kun je alles aan. Je hebt je eindbestemming  bereikt!

IK in Balans

Je staat onder de douche en kijkt naar jezelf. O nee, dit kan zo écht niet meer! Je bent moe, futloos en je voelt je minstens 10 kilo te zwaar. Daarnaast heb je allemaal vage klachten en baal je van jezelf! 'Klaar!' roep je tegen jezelf, 'Vanaf morgen ga ik het helemaal anders doen.' 

Dan is het morgen. Het ontbijt gaat nog goed. Tijdens de lunch zit je wat in een kleffe salade te prakken en om vier uur zit het eerste pak koekjes al achter je kiezen. ’s Avonds sta je weer onder de douche. Je kijkt naar jezelf en het hele verhaal begint weer opnieuw...

 

Wij zijn net Matroesjka’s; ook in ons zitten wel 9 andere ‘poppetjes’. Ieder poppetje staat voor een onderdeel in jouw lichaam. Elk onderdeel zorgt ervoor dat jij lekkerder in je vel komt. Pas als al onze poppetjes zó gevormd zijn dat ze in elkaar passen, zijn we in balans en wordt afvallen (en je fit voelen) makkelijk. Klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon en je blaakt van energie!

 

Wil jij dat ook? Wil jij weten hoe je jouw poppetjes in de juiste vorm kunt krijgen? Geef je dan gauw op voor de gratis challenge IK in balans.

541A5303.jpg
emb testen anka mertens praktijk ik

Testen

Meten is weten! In de diverse testen waar ik mee werk krijg ik nog meer te zien over jouw gezondheid! 

541A4765.jpg

Spreker

Ik word met regelmaat geboekt voor een leuke lezing en mag met eer gastdocent zijn. 

bottom of page