top of page
Zoeken

Advocaadje....(2 personen)


Ingrediënten:

  • 100 g garnalen in blokjes gesneden

  • Himalayazout en peper

  • Olijfolie

  • 1 el ketchup

  • 1 el mayonaise

  • Citroensap (knijpcitroen)

  • 1 avocado

  • 5 radijsjes (in kleine stukjes)

Bereidingswijze:

  • Breng de garnalen als ze gaar zijn op smaak met peper en zout en laat ze verder afkoelen.

  • Meng ondertussen in een kom de ketchup, de mayonaise en het citroensap.

  • Halveer de avocado in de lengte en verwijder de pit.

  • Haal het vruchtvlees voorzichtig uit de schil met behulp van een lepel en bewaar de schil. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en meng de blokjes met de kip en de radijsjes door de saus.

  • Breng eventueel op smaak met Himalayazout.

  • Vul de twee avocado schillen met de kip-avocadosalade.


 Serveer met 2 boekweitcrackers of een breekbroodje (zie recept)




bottom of page