Zoeken

Appels ontbijtje (voor 2 pannekoeken)



Ingrediënten:

  • 40 gr amandelmeel

  • 2 eieren

  • 1 el lijnzaad

  • 200 ml plantaardige melk

  • 1 snufje zout

  • eventueel een schep eiwitten

  • 1 appel

  • 2 tl kaneel

  • Handje rozijntjes

  • Handje cashewnoten


Bereidingswijze:

  • Meng amandelmeel, eieren, melk, lijnzaad en zout in een kom en klutsen maar totdat je geen klontjes meer ziet. Zelf doe ik altijd eerst de ene helft van de melk en vul bij zodat ik kan zien dat het niet te dun wordt.

  • Schil de appel in stukjes en bak ze even op.

  • Doe ze even in een apart bakje.

  • Verwarm de pan op middelhoog vuur.

  • Giet rustig een soeplepel beslag in de pan.

  • Gooi de pannenkoek om als de onderkant lichtbruin en stevig is.

  • Bak de andere kant ook goudbruin en leg op een bordje.

  • Doe de noten, rozijntjes en appeltjes over de pannekoek en strooi er kaneel overheen.



Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: MOODZ Design & Jacomijn Dijkers