Zoeken

Banaanbrood

  • 3 bananen

  • 150 gram amandelmeel

  • 1.5 theelepel bakpoeder

  • 3 eieren

  • snuf zout

  • 2 eetlepels honing

  • 1 hand noten (ik heb hazelnoten en pecans gebruikt)

  • snuf kaneelolie om in te vetten


-Verwarm de oven voor op 170 graden.

-Doe alle ingrediënten in de kom van een keukenmachine en meng alles in enkele seconden (niet te lang!) tot een glad beslag.

-Vet een cakevorm in.

-Giet het mengsel in de vorm.

-Zet de cakevorm in de oven en bak het banaanbrood in 55 minuten gaar.

-Haal het banaanbrood vervolgens uit de oven, laat iets afkoelen en snijd vervolgens in plakken.

Serveer met handje bessen en een dot kokosyoghurt

Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: MOODZ Design & Jacomijn Dijkers