Zoeken

Banaanpizza!


Vorig jaar ontdekte ik banaanpizza! En ja, het is lekker! Ok, een ronde vorm is mij nog steeds niet gelukt maar lekker is het wel! Supersimpel, te combineren met of hartig of zoet en een goede vulling. Normaal is een recept dus best ingewikkeld met allerlei toevoegingen, waar je het bestaan niet van wist. Maar dit dus niet! Enkel een bakbanaan en een beetje kokosolie zijn er nodig. Wat je er op doet, mag je helemaal zelf invullen. Ik ben gek op artisjok, champignons en allerlei groenten en als topping oude kaas. Maar je zou er ook een gezonde snack van kunnen maken, met een appeltje erop.

Hoe maak je het?


  1. Je zet de oven aan op 220 graden.

  2. In de tussentijd doe je de bakbanaan met een klein beetje kokosolie in de mixer.

  3. Het mengsel doe je over het bakblik heen en zet je zo 10 minuten in de oven.

  4. Daarna haal je het er weer uit en doe je alle producten die je er verder op wilt doen op.

  5. Je bakt het nog zo 10 minuten af in de oven en smullen maar!

  6. Hoe simpel en hoe lekker!

  7. Dus voor degene die geen gluten mogen is dit de perfecte variant voor pizza!

  8. Je zet de oven aan op 220 graden.

  9. In de tussentijd doe je de bakbanaan met een klein beetje kokosolie in de mixer.

  10. Het mengsel doe je over het bakblik heen en zet je zo 10 minuten in de oven.

  11. Daarna haal je het er weer uit en doe je alle producten die je er verder op wilt doen op.

  12. Je bakt het nog zo 10 minuten af in de oven en smullen maar!

Hoe simpel en hoe lekker! Dus voor degene die geen gluten mogen is dit de perfecte variant voor pizza!





Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers