Zoeken

Banaanpizza!


Hoe maak je het?


  1. Je zet de oven aan op 220 graden.

  2. In de tussentijd doe je de bakbanaan met een klein beetje kokosolie in de mixer.

  3. Het mengsel doe je over het bakblik heen en zet je zo 10 minuten in de oven.

  4. Daarna haal je het er weer uit en doe je alle producten die je er verder op wilt doen op.

  5. Je bakt het nog zo 10 minuten af in de oven en smullen maar!

  6. Hoe simpel en hoe lekker!

  7. Dus voor degene die geen gluten mogen is dit de perfecte variant voor pizza!

  8. Je zet de oven aan op 220 graden.

  9. In de tussentijd doe je de bakbanaan met een klein beetje kokosolie in de mixer.

  10. Het mengsel doe je over het bakblik heen en zet je zo 10 minuten in de oven.

  11. Daarna haal je het er weer uit en doe je alle producten die je er verder op wilt doen op.

  12. Je bakt het nog zo 10 minuten af in de oven en smullen maar!

Hoe simpel en hoe lekker! Dus voor degene die geen gluten mogen is dit de perfecte variant voor pizza!






Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: MOODZ Design & Jacomijn Dijkers