Zoeken

Boerenomelet 2 personen

Ingrediënten:

  • scheutje olijfolie

  • 100 g champignons

  • 1 ui

  • halve broccoli

  • 150 g boerensoepgroente (zelf snijden mag ook)

  • 4 eieren

  • 1 el provenciale kruiden of zelf toevoegen van kruiden

  • zout

  • Verse bieslook

  • Verse peterselie

  • 50 g oude kaas of violife

  • Optie is wat kappertjes of olijfjes om samen met de bieslook en peterselie als garnering te gebruiken.


Bereidingswijze:

  • Verwarm een scheut kokosolie in een koekenpan. Maak de champignons schoon en snijd ze boven de pan in plakjes.

  • Voeg ook de gehakte ui toe.

  • Bak ook de beetgare brocolli toe.

  • Voeg eventueel groenten die je zelf lekker vindt.

  • Bak de groenten samen 3 minuten al omscheppend. Draai het vuur laag.

  • Klop de eieren met de kruiden en wat zout en verdeel dit gelijkmatig over de groenten. Laat met een deksel op de pan 6 minuten op laag vuur garen. Voeg vervolgens de kaas erover en laat nog eens 6 minuten garen.

  • Serveer de gevulde boerenomelet met een salade.