Zoeken

Boerenomelet 2 personen


  • scheutje olijfolie

  • 100 g champignons

  • 1 ui

  • 150 g boerensoepgroente (zelf snijden mag ook)

  • 4 eieren

  • 1 el provenciale kruiden of zelf toevoegen van kruiden

  • zout

  • Verse bieslook

  • Verse peterselie

  • 50 g oude kaas of violife

  • Optie is wat kappertjes of olijfjes om samen met de bieslook en peterselie als garnering te gebruiken.


Bereidingswijze

  • Verwarm een scheut kokosolie in een koekenpan. Maak de champignons schoon en snijd ze boven de pan in plakjes. Voeg ook de gehakte ui toe. Voeg de boerensoepgroente toe en bak samen 3 minuten al omscheppend. Draai het vuur laag.

  • Klop de eieren met de kruiden en wat zout en verdeel dit gelijkmatig over de groenten. Laat met een deksel op de pan 6 minuten op laag vuur garen. Voeg vervolgens de kaas erover en laat nog eens 6 minuten garen.

  • Serveer de gevulde boerenomelet met wat en een beetje sla. Grote eters kunnen er uiteraard koolhydraatarm brood bij eten!


Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers