Ingrediënten:
scheutje olijfolie
100 g champignons
1 ui
halve broccoli
150 g boerensoepgroente (zelf snijden mag ook)
4 eieren
1 el provenciale kruiden of zelf toevoegen van kruiden
zout
Verse bieslook
Verse peterselie
50 g oude kaas of violife
Optie is wat kappertjes of olijfjes om samen met de bieslook en peterselie als garnering te gebruiken.
Bereidingswijze:
Verwarm een scheut kokosolie in een koekenpan. Maak de champignons schoon en snijd ze boven de pan in plakjes.
Voeg ook de gehakte ui toe.
Bak ook de beetgare brocolli toe.
Voeg eventueel groenten die je zelf lekker vindt.
Bak de groenten samen 3 minuten al omscheppend. Draai het vuur laag.
Klop de eieren met de kruiden en wat zout en verdeel dit gelijkmatig over de groenten. Laat met een deksel op de pan 6 minuten op laag vuur garen. Voeg vervolgens de kaas erover en laat nog eens 6 minuten garen.
Serveer de gevulde boerenomelet met een salade.
Comments