Zoeken

BROOD EN VARIATIES

INGREDIENTEN; 200 GRAM AMANDELMEEL 50 GRAM KOKOSMEEL 4 EIEREN 100 ML KOKOSMELK OF AMANDELMELK 1 EL CHIAZAAD GEWEEKT IN 4 EL WATER (15 MINUTEN) 1 TL WIJNSTEENBAKPOEDER SNUF KELTISCH ZOUT SERVEER MET ROOMBOTER + ÉÉN VAN DE KEUZEVARIATIES VOOR ONGEVEER 5 PORTIES


BEREIDINGSWIJZE:


Verwarm de oven voor op 170 graden. Vet een cakeblik in en bekleed deze met bakpapier. Meng alle ingrediënten goed door elkaar, eventueel met een mixer of blender zodat het lekker luchtig wordt. Giet het beslag in de cakevorm. Zet het 25 minuten in de oven. Laat het afkoelen en bewaar in de koelkast. Serveer met een laag roomboter.


KEUZEMOGELIJKHEDEN:


LUNCH HARTIG BROOD KEUZEVARIATIES KERRIEBROOD 2 el kerriepoeder BASILICUMBROOD 1 el gedroogde basilicum 1 tl gedroogde oregano ZONGEDROOGD TOMATENBROOD 50 gram gehakte zongedroogde tomaatjes, in kleine stukjes OLIJVEN ROZEMARIJNBROOD 30 gram zwarte olijven in kleine stukjes 1 tl gedroogde rozemarijn ABRIKOZENBROOD 75 gram fijngehakte gedroogde abrikozen 1 el kaneel

Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: MOODZ Design & Jacomijn Dijkers