Zoeken

Cashew perzikhavermout oatmeal

Ingrediënten:


  • 50 gram havermout

  • 200 ml plantaardige melk

  • 2 el cashewpasta

  • 25 gram gehakte cashews

  • 75 gram perzikstukjes

  • 1/2 tl vanillepoeder

  • eetlepel appelvezels


Bereidingswijze:


-Begin de avond van tevoren

-Meng alle ingrediënten door elkaar en laat het in de koelkast staan

-Haal het de volgende ochtend uit de koelkast, roer het even door en eet koud of verwarm het eventjes


Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers