Ingrediënten:
800 g chinese kool
1 bosjes lente-ui
1 paprika
2 handen taugé
3 eieren (pak eventueel no egg als je geen ei eet)
Scheutje soja-, amandel- of kokosmelk
Himalayazout & peper
2 el olijfolie
Culieet of Kikoman (gezoet of ongezoet) naar smaak
Snijd de lente-uitjes in dunne ringetjes.
Snijd de paprika in stukjes.
Klop de eieren met de melk en een scheutje Culieet of Kikoman.
Meng vervolgens de helft van de lente-uitjes, taugé en paprika met peper en zout door het eimengsel. Verwarm kokosolie in een pan en bak hierin het eimengsel, keer halverwege.
Als het eimengsel klaar is, laten afkoelen.
Snijd vervolgens de chinese kool in reepjes.
Verwarm in een wok- of hapjespan olijfolie en bak hierin de chinese kool en de overgebleven lente-uitjes.
Snijd de omelet in reepjes en voeg toe aan de chinese kool.
Voeg naar smaak kruiden toe en eventueel naar smaak zout en peper.
Serveer eventueel met rijst, frisse komkommersalade en zalm.
Comments