Zoeken

Chocolade maken is zo makkelijk!

Niet teveel maken hoor...het is zo op!


60 ml kokosolie, gesmolten

30 gr cacao poeder

3 el esdoornsiroop of agavesiroop of honing

Evt: grof zeezout


1. Meng kokosolie, cacao poeder en esdoornsiroop in een kom.

2. Zorg dat er geen klontjes meer in zitten (gebruik hiervoor een garde).

3. Giet de chocolade in plastic vormpjes (voor repen of bijvoorbeeld bonbons). Je kan ook een ovenschaal met huishoudfolie bekleden hiervoor.

4. Eventueel kan je de chocolade nog besprenkelen met zeezout (erg lekker!).

5. Laat in de koelkast hard worden en bewaar daarna ook in de koelkast.

Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers