BEREIDINGSWIJZE; Smelt de boter in een ruime koekenpan. Bak hierin de ui en knoflook zacht. Voeg de ingrediënten toe die met de ui mee gebakken moeten worden. Bak tot deze zacht zijn. Voeg de overige ingrediënten toe en laat het staan tot alle ingrediënten zacht zijn. Voeg de ingrediënten toe die op het eind pas toegevoegd hoeven worden (niet bij elk gerecht). Serveer de saus met de pasta, salade en/of rauwkost
INGREDIENTEN:
350 GRAM COURGETTE PASTA 2 GROTE UIEN, IN STUKJES 1 TEENTJE KNOFLOOK, FIJNGEHAKT ROOMBOTER OF KOKOSOLIE OM IN TE BAKKEN ZOUT EN PEPER NAAR SMAAK + ÉÉN VAN DE KEUZEVARIATIES
KEUZEVARIATIES:
KLASSIEKE PASTA 350 gram rundergehakt (bak mee met ui) 5 tomaten 2 courgettes 2 el Italiaanse kruiden SPINAZIEPASTA A LA CRÈME 250 gram champignons (gesneden, bak mee met ui) 400 gram diepvriesspinazie 200 gram roomkaas 75 gram gebrande cashewnoten (ongezouten) 300 gram verse zalmfilet of zalm uit blik (zonder graatjes) PESTO PASTA 300 gram rundergehakt (bak mee met ui) 400 gram champignons (bak mee met ui) 1 rode paprika (bak mee met ui) 4 el basilicumpesto POMPOENPASTA 1 oranje pompoen (in stukjes, gaar gestoomd) 3 el tomatenpuree 2 el Italiaanse kruiden 1 bol buffelmozzarella (apart serveren) PASTA MET RUCOLA EN FETA 3 tomaten (bak mee met ui) 1 paprika (in stukjes, bak mee met ui) 1 courgette (in stukjes) 2 el rode pesto 40 gram zwarte olijven (in kleine stukjes) 125 gram fetakaas (verkruimeld, voeg als laatste toe) flinke hand rucola (apart serveren)
Comments