Ingrediënten:
4 zoete aardappels in plakjes
Amandelmeel
1 eieren
Scheut kokosmelk
1 tl keltisch zeezout
300 gram kabeljauw
(glutenvrije) bloem
1 geklutst eitje
Zout en peper
Scheut olijfolie
Oregano
Bereidingswijze:
Verwarm de oven alvast voor.
Snij de zoete aardappelen in schijfjes (je kunt ze ook even een paar minuten voorkoken)
Besprenkel het met olie, wat zout en peper.
Leg ze op een bakplaat en zet ze in de oven.
Maak een mengsel van de bloem, olijfolie, oregano, kokosmelk, peper en zout.
Kluts het eitje en bestrijk de vis ermee. Leg daarna de vis een voor een om en om in het mengsel tot alles goed bedekt is.
Leg dan de filets op een bakplaat en bestrooi ze eventueel met wat amandelmeel.
Zet de oven aan op 220 graden en zet beide gerechten 20-30 minuten in de oven.
Serveer met een gezonde salade.
Comments