Zoeken

Fish&Chips (2 personen)

Ingrediënten:

  • 4 zoete aardappels in plakjes

  • Amandelmeel

  • 1 eieren

  • Scheut kokosmelk

  • 1 tl keltisch zeezout

  • 300 gram kabeljauw

  • (glutenvrije) bloem

  • 1 geklutst eitje

  • Zout en peper

  • Scheut olijfolie

  • Oregano


Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven alvast voor.

  • Snij de zoete aardappelen in schijfjes (je kunt ze ook even een paar minuten voorkoken)

  • Besprenkel het met olie, wat zout en peper.

  • Leg ze op een bakplaat en zet ze in de oven.

  • Maak een mengsel van de bloem, olijfolie, oregano, kokosmelk, peper en zout.

  • Kluts het eitje en bestrijk de vis ermee. Leg daarna de vis een voor een om en om in het mengsel tot alles goed bedekt is. 

  • Leg dan de filets op een bakplaat en bestrooi ze eventueel met wat amandelmeel.

  • Zet de oven aan op 220 graden en zet beide gerechten 20-30 minuten in de oven.

  • Serveer met een gezonde salade.




Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: MOODZ Design & Jacomijn Dijkers