Zoeken

Geitenkaassalade



Ingrediënten:


  • 40 gr rucola slamelange

  • 1/4 komkommer

  • 10 gedroogde tomaatjes

  • 1 rode biet in stukjes

  • handje pijnboompitjes

  • 2 vijgen

  • 3 plakjes geitenkaas honing

  • 1 el walnoten

  • 3 el olijfolie

  • 1 el lepel honing

  • peper en zout


Bereidingswijze:


Verdeel de sla samen met de ingrediënten en garneer met de pijnboompitjes en walnoten op een bord. Maak een dressing van de olie en honing en breng dit op smaak met peper en zout.




Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: MOODZ Design & Jacomijn Dijkers