Zoeken

Gezonde stoofpeertjes

Ingrediënten:


  • 2,5 kg Gieser Wildeman stoofpeertjes dun geschild en kroontjes verwijderd

  • Vier ceylon kaneelpijpjes

  • Twee anijssterren

  • Vijf kardemom zaden

  • Een duimbreed stukje verse gemberwortel geraspt

  • 10 druppels greenssweet-stevia sweet vanille ( optioneel) 

  • Water


(de kaneel, anijs en gember die je over hebt> lekker in de thee!)


Bereidingswijze:

Doe alles, behalve de stevia druppels, in de pan, en vul royaal met water. Breng aan de kook met de deksel op de pan. Draai daarna het vuur laag en laat lekker even stoven, ik laat alles zo’n drie uur stoven. Blijf tussentijds controleren of het water niet teveel is verdampt, voeg eventueel wat water toe. Zo’n 25 minuten voordat je het vuur uitdraait voeg je de stevia toe. Je stoofpeertjes zijn klaar!


Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers