top of page
Zoeken

Goede voornemensGoedemorgen!

Genoten van de kerstdagen? En nu is het bijna 2017! De tijd van de je goede voornemens. Hoewel ik dit zelf niet op 1 januari inzet vind ik het wel leuk om achterover mijn schouder te kijken hoe alles is gegaan. Laten we het er op houden dat mijn jaar nogal hectisch is geweest. Maar als ik naar het einde kijk kan ik alleen maar trots zijn. En daarvoor wil ik jullie onwijs bedanken!


Voornemens! Ik ben dagelijks, wekelijks en maandelijks bezig met voornemens. Ik kijk zelf niet al een jaar vooruit. Dan wordt de lat zo hoog voor jezelf. En soms is een verrassing ook alleen maar leuk! Voornemens en doelen zijn overigens 2 verschillende dingen. Maar of het nu voornemens zijn of doelen: jij kan er er alles aan doen om deze te gaan behalen! Er is altijd een weg om het op zijn minst te proberen!


Mijn voornemens Tja ook ik heb veel voornemens. De eerste is timemanagement. De balans tussen alle facetten blijft wel eens lastig. Ook voor een coach… De balans is nu enorm goed, maar ik wil wel eens net te veel werken, te veel poetsen …van alles iets te :)! Maar het blijft voor 2017 volhouden geblazen!


Zakelijk gezien zal ik rondom april nog een mooi project naar buiten brengen. Schrijven, coachen, training geven, etc etc…ik blijf er mee doorgaan :)! Wat heb ik een onwijs mooi vak.

Er zijn 2 dingen die ik echt in 2016 heb geleerd: als je iets echt echt leuk vindt, doe je er alles aan om het voor elkaar te krijgen. Als je iets juist niet leuk vind, is het aan jou de keuze wat er mee te doen. Daarnaast: geniet gewoon eens van het moment. Gewoon van het hier en nu! Dat schept zoveel rust!


Nou, mij rest niets anders als jullie een onwijs mooi gaaf gezond liefdevol 2017 te wensen! En wellicht zie ik je snel terug met een van je voornemens!

En nu: let's rock!


Veel liefs, Anka

Comments


bottom of page