Zoeken

Groentenvariaties voor in de oven

INGREDIENTEN; 2 GROTE HANDEN SLA, IN REEPJES GESNEDEN 1 TOMAAT ½ KOMKOMMER KLEIN HANDJE RUCOLA 2 EL APPELAZIJN FLINKE SCHEUT OLIJFOLIE PEPER EN ZOUT NAAR SMAAK + ÉÉN VAN DE KEUZEVARIATIES


BEREIDINGSWIJZE; Verwarm de oven voor op 200 graden. Bereid de ingrediënten die de oven in gaan door ze ruim in te vetten met olijfolie en zet ze in een ovenschaal in de oven voor de aangegeven tijd. Test tussendoor of de groenten (als die erin zitten) gaar zijn. Bereid vervolgens de salade. Meng alle ingrediënten voor de salade en zet deze alvast apart. Serveer de salade met de warme ingrediënten


KEUZEVARIATIES

SALADE MET KIP-UIT-DE-OVEN EN SESAMZAAD VOOR IN DE OVEN 4 kippenpoten 4 el olijfolie 4 el sojasaus 2 el sesamzaad (wrijf de kip in met de overige ingrediënten) 45 minuten in de oven VOOR BIJ DE SALADE 250 gram gebakken champignons in plakjes gebakken stukjes courgette (van één courgette) POMPOENSALADE MET FETA VOOR IN DE OVEN grote oranje pompoen in stukjes 4 el olijfolie zout peper 45 minuten in de oven VOOR BIJ DE SALADE 150 gram fetakaas ZOETE AARDAPPELSALADE VOOR IN DE OVEN 700 gram zoete aardappel in stukjes 4 el olijfolie zout peper 45 minuten in de oven VOOR BIJ DE SALADE 400 gram gebakken rundergehakt ongezoete mayonaise ongezoete augurken om erbij te serveren KABELJAUW UIT DE OVEN VOOR IN DE OVEN 4 kabeljauwfilets 4 el olijfolie 1 el paprikapoeder zout naar smaak (wrijf de kabeljauwfilet in met de olijfolie en zout) 15 minuten in de oven VOOR BIJ DE SALADE 500 gram gestoomde wortel in stukjes

Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: MOODZ Design & Jacomijn Dijkers