top of page
Zoeken

Boekweitwraps 4 stuks

Ingrediënten:

  • 100 gram boekweitmeel

  • 200-300 ml (plantaardige) melk

  • 2 ei

  • 1 snuf zout

  • (kokos)olie


Voor de vulling:

  • 200 g runder- of vega gehakt naar keuze (kip kan ook)

  • 200 g rode paprika gesneden

  • 100 champignons gesneden

  • 100 g ui gesneden

  • 100 g geraspte Grana Padano of violife kaas

  • 1 tl komijn poeder

  • 1 klein rood pepertje

  • 2 tl paprika poeder

  • 2 el kokosolie

  • Peper & himalayazout


Bereidingswijze:

  • Maak een beslag van het meel, de melk, een snufje himalayazout en de eieren. Let op; de melk nooit in 1x toevoegen. Even kijken hoe de dikte gaat worden. Het moet een beslag zijn.

  • Smelt de kokosolie in een koekenpan en bak de wraps.

  • Dek de wraps af met aluminiumfolie om ze warm te houden.

  • Smelt de kokosolie in een koekenpan, en bak hierin het gehakt rul.

  • Knip het pepertje boven de pan met een schaar, en voeg de ui en paprika toe.

  • Bak alles 3 minuten, voeg nu de champignons en de kruiden toe.

  • Even doorwarmen en op smaak maken met peper & himalayazout.

  • Verdeel de vulling over de wraps en bestrooi met de kaas.

  • Rol de wraps op en snij ze doormidden.


Comments


bottom of page