Ingrediënten:
100 gram boekweitmeel
200-300 ml (plantaardige) melk
2 ei
1 snuf zout
(kokos)olie
Voor de vulling:
200 g runder- of vega gehakt naar keuze (kip kan ook)
200 g rode paprika gesneden
100 champignons gesneden
100 g ui gesneden
100 g geraspte Grana Padano of violife kaas
1 tl komijn poeder
1 klein rood pepertje
2 tl paprika poeder
2 el kokosolie
Peper & himalayazout
Bereidingswijze:
Maak een beslag van het meel, de melk, een snufje himalayazout en de eieren. Let op; de melk nooit in 1x toevoegen. Even kijken hoe de dikte gaat worden. Het moet een beslag zijn.
Smelt de kokosolie in een koekenpan en bak de wraps.
Dek de wraps af met aluminiumfolie om ze warm te houden.
Smelt de kokosolie in een koekenpan, en bak hierin het gehakt rul.
Knip het pepertje boven de pan met een schaar, en voeg de ui en paprika toe.
Bak alles 3 minuten, voeg nu de champignons en de kruiden toe.
Even doorwarmen en op smaak maken met peper & himalayazout.
Verdeel de vulling over de wraps en bestrooi met de kaas.
Rol de wraps op en snij ze doormidden.
Comments