Zoeken

Havermout en variaties

HAVERMOUT

INGREDIENTEN; 50 GRAM HAVERMOUT 200 ML (PLANTAARDIGE) MELK + ÉÉN VAN DE

KEUZEVARIATIES


BEREIDINGSWIJZE; Begin de avond van tevoren. Meng alle ingrediënten door elkaar en laat het in de koelkast staan. Haal het de volgende ochtend uit de koelkast, roer het even door en eet koud of verwarm het eventjes.

KEUZEVARIATIES

SNELLE APPELTAART HAVERMOUT 1 appel 1 tl kaneel ½ tl citroensap 1 gedroogde abrikoos, fijngehakt SNELLE CHOCOLATE CHIP YOGHURT HAVERMOUT 200 ml Bulgaarse yoghurt 2 el cacao nibs 1 tl vanillepoeder (van een vanillestokje) 2 el witte amandelpasta 2 el amandelmeel TROPISCHE HAVERMOUTPUDDING 75 gram gesneden mangostukjes 2 el kokosrasp 1 el chiazaad NOTEN BESSENHAVERMOUT 25 gram gehakte walnoten 60 gram blauwe bessen 2 el amandelmeel 2 el gebroken lijnzaad CASHEW PERZIKHAVERMOUT 2 el cashewpasta 25 gram gehakte cashews 75 gram perzikstukjes ½ tl vanillepoeder (van een vanillepeul)

Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: MOODZ Design & Jacomijn Dijkers