top of page
Zoeken

Hoe zorg ik voor een goed immuunsysteem?


Wat een nieuws weer! Van de week vroeg iemand waar nu al de boosheid bij mensen vandaan komt. Wat mijn visie nu was op het geheel. Ging dit echt over mondkapjes?

Dat denk ik niet. Maar ik denk wel meteen aan dit woord: restrictie!

Stel, je komt bij mij in de praktijk. Je vertelt mij je klachten en ik zeg meteen daarop wat je allemaal niet meer mag. (overigens zo werk ik niet, hoor:)). Wat gebeurt er dan met jou? Je gaat in de weerstand! Want zeggen wat niet mag, klinkt altijd negatief. Zo van; ik mag iets niet. Vervolgens leg ik je daarom uit dat een restrictie of beperking juist ook veel brengt. Je gaat je juist beter voelen als je bepaalde dingen niet eet, bepaalde dingen niet doet. Het gaat dus om het woordje NIET. Ik draai het eens voor je om.

Denk niet: ik mag dit NIET eten.

Maar: Ik ga andere dingen eten om mij beter te voelen.

Denk niet: ik mag NIET veel meer eten.

Maar: ik ga eten waar mijn lichaam behoefte aan heeft.

Denk niet: Ik ben een loser want ik heb het NIET vol gehouden

Maar: Ik heb zo onwijs mijn best gedaan. Maar soms mag ik ook fouten maken om hier weer van te leren.

Denk niet: ik ga nu maar los want het maakt NIKS meer uit.

Maar: Mijn lichaam is het waard om goed voor te zorgen

Snap je een beetje waar ik naar toe wil? Wij denken zo vaak in het woordje NIET. Daar ging het de afgelopen week in de media ook veel om. Wij horen voornamelijk wat wij NIET meer mogen. Maar wellicht is de focus leggen op wat je WEL mag een oplossing om deze vervelende, onzekere weken door te komen.

 • Ik mag WEL buiten wandelen.

 • Ik mag WEL mijn rust pakken.

 • Ik mag WEL lekker blijven sporten.

 • Ik kan  WEL goed voor mijzelf blijven zorgen.

Dit lijstje kan nog wel wat langer worden denk ik zo:).

Laten we voorop stellen dat ik echt weet hoe lastig deze periode is. Zeker bij bepaalde ondernemersgroepen zie ik  angst, die geheel oprecht is! 

Daarom is het belangrijk dat wij ons concentreren op datgene waar wij wel controle over hebben! Ok, een mondkapje en afstand snap ik. Wat dacht je ervan om je eigen gezondheid een boost te geven? Samen met je gezin werken aan een goede weerstand! Zet die stap om je immuunsysteem te verbeteren. Daar heb je zelf heel veel invloed op. Door gezonde voedingskeuzes te maken, versterkt het immuunsysteem van je lichaam en kan het ziekten beter bestrijden. Door een gezond gewicht te behouden en ontstekingen te verminderen, krijg je de kans om sneller te herstellen. Slaap je beter en ga zo maar door. 

Wil jij weten wat er speelt in je lichaam? Wil je je goede gezondheid behouden of een extra boost geven? Dan kan ik je wellicht helpen:)! Omdat gezondheid echt belangrijk is en omdat ik het superleuk vindt om jou te mogen helpen, heb ik twee toffe aanbiedingen voor je. Gewoon om samen gezond te worden en te blijven!

ACTIE 1:

Wil jij weten hoe jouw gezondheid er voor staat en daarmee direct aan de slag? Dan heb ik een hele toffe actie! Je betaalt voor het EMB-pakket nu geen 259 euro maar 199 euro! 

 • Afname EMB-Bloedtest

 • Plan-van-aanpak gesprek (1,5 uur) met persoonlijk leefstijlplan&advies

 • 2 maanden lang vragen mogen stellen via het online portaal     

 • Na 4 weken telefonisch naconsult

 • EN Immudenfense forte

 • 10% korting op supplementen

(Ben je al klant bij mij? De EMB-test inclusief immudefense forte maar 139 euro!

ACTIE 2:

 • Wil je alleen het immuunpakket? Dan heb ik voor jou de +variant voor maar 66 euro. Je krijgt dan  -Immudefense forte 30 stuks, -Vitals Vitamine K2 90 mcg, Moller omega-3 112 stuks. Kun jij jouw weerstand de komende maand een flinke boost geven!

Twijfel je over wat bij jou past? Maak dan gebruik van mijn gratis kennismakingsgesprek ! Laat je mij het weten als je nog vragen hebt?

Voor nu wil ik jou een healthy boost geven en ondanks alles: geniet van het NU!

 

Liefs,  Anka


Ps: Weet je dat je de consulten vaak deels terug krijgt van je zorgverzekering? 

Comments


bottom of page