Ingrediënten:
2 ui in stukjes
1 citroen
blikje tomatenpuree
flinke scheut zoute sojasaus
2 teentjes knoflook
Olijfolie
Paprikapoeder
400 gram kipfilet
1 courgette
1 rode paprika in stukjes
2 tomaten in stukjes
1 ananas
frisse salade
Bereidingswijze:
Marineer de kip met paprikapoeder, beetje olijfolie en knoflook
Snij de courgette, ui, tomaatjes en paprika in stukjes.
Verhit de olie in een ruime pan en bak hierin de ui zacht
Voeg het vlees toe, gevolgd door de gesneden groenten. Bak ze een beetje zacht.
Voeg de tomatenpuree toe
Knijp de citroen uit over het gerecht. Begin met de helft.
Voeg de sojasaus toe. Kijk even hoeveel je toevoegt samen met de andere helft van de citroen. Dit is smaak afhankelijk.
Snij de ananas in stukjes en voeg deze toe.
Serveer met (bloemkool)rijst en een salade.

Comments