Zoeken

Kipkerriesalade

  • 175 gr kipfilet

  • 120 gr volle yoghurt

  • 2 flinke el mayonaise

  • 1 kleine rode ui

  • 1 el + 1 tl kerrie

  • mespuntje gerookt paprikapoeder

  • citroensap

  • 100 gram ananas


  • Kook de kip en trek deze uit elkaar in kleine stukjes. Verhit wat kokosolie in een koekenpan. Voeg de kip toe en breng lekker op smaak met een snuf peper en zout, gerookt paprikapoeder en een theelepel kerrie. Schep goed om en bak het geheel een minuut of vijf.

  • Snijd ondertussen de rode ui heel fijn en het ananas in kleine blokjes.

  • Laat even afkoelen en meng ze vervolgens in een kom met alle andere ingrediënten. Proef even en voeg naar smaak nog extra kerrie of citroensap toe.

  • Bewaar de kip kerrie salade drie tot vier dagen afgesloten in de koelkast. Eet ‘m op getoast brood (liefst zelfgemaakte glutenvrij) of op een paar crackers!

Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers