Zoeken

Knolselderijfriet met brocolli/sperzieboontjes en zalm 2 personenen

Ingrediënten:

  • 1 Knolselderij (ongeveer 500 g )

  • Citroensap

  • Olijfolie

  • Peper & zout

  • Paprikapoeder

  • 500 gram broccoli

  • 500 gram sperzieboontjes

  • 2 stukjes zalm


Bereidingswijze:

  • Snijd de selderijknol met een groot keukenmes in plakken van ong. 1,5 cm dik.

  • Schil de plakken. Snijd dan elke plak in lange repen van 0,5 cm breed.

  • Besprenkel de repen met de rest van het citroensap tegen het verkleuren.

  • Blancheer de knolselderij repen 3 minuten in gezouten water.

  • Laat ze uitlekken en dep ze droog. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een pan, roer er de knolselderijrepen door, bak ze en kruid deze met peper, zout en paprikapoeder.

  • Stoom de brocolli en sperzieboontjes.

  • Marineer de zalm naar keuze en serveer deze.


Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers