Zoeken

Knolselderijfrietjes!

Ingrediënten:


  • 1 knolselderij (als het nu lastig is heb je ook kant en klare zakken)

  • olijfolie

  • kruiden naar keuze

  • 1 bosje bladpeterselie

  • 200 ml jersey yoghurt

  • zout

  • versgemalen peper


Bereidingswijze:


  • Breng een pan met water en zout aan de kook.

  • Schil en snijd de knolselderij in gelijke frietjes en kook ze beetgaar.

  • Giet de frietjes af en dep ze goed droog tussen keukenpapier.

  • Verdeel de frietjes over een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met olijfolie en kruiden.

  • Bak de frietjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin.

  • Pluk en hak de peterselie fijn.

  • Meng de peterselie door de yoghurt en breng op smaak met zout en peper. Serveer de knolselderij frietjes met kruidendip bij een stukje gegrild vlees of vis en de groene salade of lekkere groenten.

Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers