Zoeken

Kokosbanana

Ingrediënten:

  • 150 gr kokosyoghurt

  • 50-100 ml plantaardige melk (kijk naar de dikte)

  • 40 gr havervlokken

  • cacaopoeder

  • 2 el kokosvlokken

  • 50 gr walnoten

  • 30 gr rozijnen

  • 10 gr pompoenpitten

  • 1 banaan

  • 1 eetlepel vezels

Bereidingswijze:

  • Mix de kokosyoghurt met de banaan.

  • Voeg de melk toe.

  • Voeg daarna de vezels, kokosvlokken en havermout toe en laat heel even staan.

  • Garneer de banana met wat noten, rozijntjes en pompoenpitten.

  • Strooi de cacaopoeder over het geheel.



Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: MOODZ Design & Jacomijn Dijkers