ONTBIJTMUFFINS ZIJN ECHT PERFECT. JE KUNT ER EEN GROTE HOEVEELHEID VAN MAKEN EN DEZE HEEL EENVOUDIG IN DE VRIEZER DOEN. OOK KUN JE ER EINDELOOS MEE VARIËREN VAN ZOET NAAR HARTIG. VOOR KINDEREN ZIJN ZE SUPER OM MEE TE NEMEN NAAR SCHOOL EN JE KUNT ZE PRIMA MEEPAKKEN VOOR EEN DAG WAARVAN JE EVEN NIET WEET HOE ALLES GAAT LOPEN. MAAR LET WEL OP! ZE BEVATTEN OOK WEER AMANDELMEEL DUS NIET KLAKKELOOS ETEN!
INGREDIENTEN; 2 EIEREN 2 EL GESMOLTEN KOKOSOLIE (OF ROOMBOTER) 160 GRAM AMANDELMEEL 1 TL WIJNSTEENBAKPOEDER 3 EL ONGEZOETE APPELMOES 2 EL WATER SNUFJE GROENE STEVIA + ÉÉN VAN DE KEUZEVARIATIES
BEREIDINGSWIJZE: voeg eieren, amandelmeel en appelmoes samen. Voeg het water toe en meng het geheel. Voeg daarna wijnsteenbakpoeder en kokosolie toe. Meng het geheel en doe dit in een muffinbakblik. 25 minuten op 180 graden in de oven. Even checken met sateprikker of het gaar is.
KEUZEVARIATIES
FRAMBOZENMUFFINS 150 gram frambozen KANEEL ABRIKOZENMUFFINS 75 gram gedroogde abrikozen in kleine stukjes gehakt 1 el kaneel APPELMUFFINS ½ appel, geraspt ½ tl kaneel MANGO VANILLEMUFFINS 100 gram mangostukjes (fijngesneden) 1 tl vanillepoeder (van een vanillestokje) HARTIG DENK OOK EENS AAN HARTIGE MUFFINS!
Comments