Zoeken

Oatmeal appel (1 persoon)

  • 50 ml amandelmelk

  • 30 gram havermoutvlokken/boekweitvlokken (teff kan ook!)

  • 1 theelepel kaneel

  • 1 appel

  • 1 eetlepel pompoenpitjes

  • 1 handje rozijntjes

  • een schepje 100% appelstroop

Bereidingswijze:


-Doe de amandelmelk samen met de vlokken in een jar (of beker) samen met de kaneel.

-Laat het een nachtje in de koelkast staan.

-In de ochtend schil je de appel en voegt dit bij de jar.

-Zelf doe ik alles in een pannetje en warm het op.

-Dit omdat ik de appel graag zacht wil en dit gerecht superlekker vind als het warm is!

-Ik voeg er zelf een beetje 100% appelstroop bij en laat het even pruttelen.

-Dit alles kan je natuurlijk ook in de avond doen en dan in de ochtend in de jar nog even opwarmen.

-Garneer het met de rozijntjes en pompoenpitjes!