Zoeken

Oatmeal bessen-perzik

Ingrediënten:

  • 125 ml amandelmelk

  • 30 gram havermoutvlokken of boekweitvlokken (blijft het dun doe je er iets meer in)

  • Eetlepel honing

  • 1 perzik

  • Handje blauwe bessen

  • Scheutje olijfolie

  • Eetlepel chiazaad

  • Garneer met banaan


Bereidingswijze:

  • Doe de melk in je beker.

  • Doe daarna de havermout er doorheen en mix alles.

  • Schil de perzik en doe deze er samen met een handje bessen en eetlepel honing doorheen.

  • Zet het een nachtje in de koelkast.

  • In de ochtend kun je ervoor kiezen om het op te warmen of koud te eten.

  • Garneer met banaan.





Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers