Zoeken

Omelet

Ingrediënten:

  • 2 eieren

  • 4 el plantaardige room

  • snuf zeezout

  • Kokosolie om in te bakken

  • Keuzevariatie

Bereidingswijze:

  • Meng in een kom de eieren, room en zout.

  • Voeg vervolgens de overige ingrediënten toe.

  • Verhit in een pan de olie op middelhoog vuur en bak hierin de omelet aan beide kanten.


KEUZEVARIATIES

BASILICUM CHAMPIGNON OMELET 2 el groene basilicumpesto, 6 champignons, gesneden HUMMUS OMELET 70 gram gesneden courgette in stukjes, 2 el hummus, 1 tl rode tomatenpesto

ITALIAANSE OMELET ¼ paprika in stukjes, 1/2 tomaat in stukjes, 25 gram mozzarella in stukjes, 1 tl Italiaanse kruiden

BOEREN OMELET 60 gram gerookt spek, ½ tomaat, ½ tl komijnzaad, ½ tl korianderpoeder ,½ tl oregano

FETA PAPRIKA OMELET ½ paprika in kleine stukjes, 25 gram verkruimelde fetakaas/violife


Varieer er op los! Vergeet de vergeten groenten niet.





Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers