top of page
Zoeken

Ontbijtkoek


Ingrediënten:

  • 60 g appelvezel

  • 60 g lijnzaad

  • 40 g amandelmeel

  • 40 g psylliumvezel

  • 20 g boekweitvlokken

  • 250 g plantaardige yoghurt of 4 eieren

  • 1 grote el kaneel (naar smaak)

  • 15 g wijnsteenbakpoeder

  • 2 el hazelnootolie

  • Snufje Himalayazout

  • Stevia (naar smaak)




Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 170 graden en vet het cakeblik in.

  • Meng de eieren met de yoghurt (met blender/mixer).

  • Voeg de overige ingrediënten toe en roer goed door.

  • Giet het deeg in de ingevette cakevorm.

  • Bak de koek 35 tot 40 minuten in het midden van de oven.

  • Verdeel de koek in 18 plakken


Serveer met dot kokosyoghurt en rood fruit

bottom of page