Zoeken

Ontbijtkoek

Ingrediënten:

  • 60 g appelvezel

  • 60 g lijnzaad

  • 40 g amandelmeel

  • 40 g psylliumvezel

  • 20 g boekweitvlokken

  • 250 g plantaardige yoghurt of 4 eieren

  • 1 grote el kaneel (naar smaak)

  • 15 g wijnsteenbakpoeder

  • 2 el hazelnootolie

  • Snufje Himalayazout

  • Stevia (naar smaak)




Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 170 graden en vet het cakeblik in.

  • Meng de eieren met de yoghurt (met blender/mixer).

  • Voeg de overige ingrediënten toe en roer goed door.

  • Giet het deeg in de ingevette cakevorm.

  • Bak de koek 35 tot 40 minuten in het midden van de oven.

  • Verdeel de koek in 18 plakken


Serveer met dot kokosyoghurt en rood fruit

Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers