top of page
Zoeken

Paksoi aspergeschotel (4 personen)

Ingrediënten:


  • 300 g paksoi, in grove stukken

  • 500 g asperges, gekookt en in stukken van 5 cm gesneden (geen aspergesseizoen? Andere groenten zijn ook erg lekker!)

  • 4 eieren

  • 1 rode peper, in de lengte gehalveerd, zaadjes eruit

  • 2 el olijfolie

  • 1 el sojasaus

  • Himalayazout


Bereidingswijze:


  • Verwarm de olijfolie in de wok en roerbak de asperges 2 minuten.

  • Doe er de paksoi en het pepertje bij en bak deze nog 1 minuut mee.

  • Giet de sojasaus erbij en warm de asperges nog even door.

  • Breng op smaak met zout.  

  • Serveer met de gekookte eieren

  • Eventueel een schep krieltjes als je koolhydraten eet




bottom of page