Ingrediënten:
150-200 plantaardige melk (amandelmelk, havermelk, kokosmelk)
50 gram boekweitmeel
2 eieren
1 tl kaneel
Kokosolie om in te bakken
Bereidingswijze:
Voeg de melk, het meel, eieren samen in een kom en klop het beslag goed door, totdat er geen klontjes in zitten. Zelf mix ik het altijd in de blender.
Zorg dat de pan goed is verwarmd, voordat je het de kokosolie in doet.
Bak hier vervolgens lekkere pannenkoeken. Ik heb één soeplepel gebruikt voor één pannenkoek.
Garneer met één van de keuze mogelijkheden.
Tip: Als het moeilijk is om hele pannenkoeken te bakken, dan is het slim om minder deeg te gebruiken, waardoor er kleinere pannenkoeken ontstaan!
KEUZEVARIATIES
AARDBEI KOKOSPANNENKOEKEN 4/5 aardbeien 2 el kokosrasp
BLAUWE BES MACADAMIAPANNENKOEKEN 75 gram blauwe bessen 50 gram gehakte macadamia’s
PINDAKAAS CHOCOLADEPANNENKOEKEN 4 el pindakaas om te bestrijken 2 tl cacao om te bestrooien
AMANDELPANNENKOEKEN MET VANILLE 1 tl vanillepoeder (van een vanillestokje) 50 gram amandelschaafsel 4 el bruine amandelpasta om te bestrijken
BANAANPANNEKOEK mix door het beslag een banaan
GROENTENPANNEKOEK snij groenten na keuze en voeg deze toe
Comments