Zoeken

Pannekoeken en variaties


Ingrediënten:

  • 150-200 plantaardige melk (amandelmelk, havermelk, kokosmelk)

  • 50 gram boekweitmeel

  • 2 eieren

  • 1 tl kaneel

  • Kokosolie om in te bakken

Bereidingswijze:

  • Voeg de melk, het meel, eieren samen in een kom en klop het beslag goed door, totdat er geen klontjes in zitten. Zelf mix ik het altijd in de blender.

  • Zorg dat de pan goed is verwarmd, voordat je het de kokosolie in doet.

  • Bak hier vervolgens lekkere pannenkoeken. Ik heb één soeplepel gebruikt voor één pannenkoek.

  • Garneer met één van de keuze mogelijkheden.

Tip: Als het moeilijk is om hele pannenkoeken te bakken, dan is het slim om minder deeg te gebruiken, waardoor er kleinere pannenkoeken ontstaan!


KEUZEVARIATIES

AARDBEI KOKOSPANNENKOEKEN 4/5 aardbeien 2 el kokosrasp

BLAUWE BES MACADAMIAPANNENKOEKEN 75 gram blauwe bessen 50 gram gehakte macadamia’s

PINDAKAAS CHOCOLADEPANNENKOEKEN 4 el pindakaas om te bestrijken 2 tl cacao om te bestrooien

AMANDELPANNENKOEKEN MET VANILLE 1 tl vanillepoeder (van een vanillestokje) 50 gram amandelschaafsel 4 el bruine amandelpasta om te bestrijken

BANAANPANNEKOEK mix door het beslag een banaan

GROENTENPANNEKOEK snij groenten na keuze en voeg deze toe




Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: MOODZ Design & Jacomijn Dijkers