top of page
Zoeken

Pie pie pie en Ik! ben zo blij!

Yes, deze week start de nieuwe maand! Wat is januari snel gegaan….en wat ben Ik! trots; een beetje op mezelf maar zeer zeker op de klanten die de stap hebben gezet om voor 1000% te investeren in een leefstijl die bij hun past! Individueel of in een groep…een kort voedingsplan of een langer traject waar er elke week keihard wordt getraind, maar ook de mind in het vizier is. Kortom ieder op zijn/haar eigen manier!


En daarom geef Ik! een cadeautje weg. Milly Pie is een agenda die speciaal is gedesignd voor de echte duizendpoot. Tijdens de begeleiding ga Ik! vaak te werk met deze agenda. Een agenda om te multitasken…om alle chaos kwijt te kunnen en om je doelen te bepalen, van groot naar klein en van klein naar groot. Natuurlijk vergeten we de sinterklaaslijstjes en de ‘deze datums mag ik nooit vergeten’ blaadjes en alle formulieren waar Ik! zo blij van word niet!


Normaal gesproken kost deze agenda 49,95 euro. Maar Ik! geef er eentje weg. Geef aan waarom jij deze agenda wilt winnen (of waarom je hem schenkt aan iemand anders). Begin met het volgend woordje en vul hem zelf in: Ik!


En dan zou Ik! het heel Pie vinden als je dit bericht deelt en mijn pagina liket.

Liefs Milly ehhhhhh….. Anka


Milly Pie – Live Today, Love To Doo​📷

Comments


bottom of page