Ingrediënten:
200 gram wortelen
1/2 biet in reepjes
1/2 appel in reepjes
versgemalen zwarte peper
30 gram gemengde noten
1 cm verse gember, geraspt
t1 el olijfolie
1 el witte wijnazijn
1 tl kurkumapoeder (begin eerst met een beetje)
ijsbergsla
7 zoete olijfjes
5 plakjes geitenkaas (of violife als je geen lactose mag)
Optie 100 gram gerookte kip
Bereidingswijze:
Maak de wortelen schoon en schil ze indien nodig.
Rasp de wortelen met de keukenmachine en doe de wortelrasp in een schaal.
Voeg de olijfolie, witte wijnazijn, gember, kurkuma en versgemalen zwarte peper toe, roer alles goed door elkaar.
Voeg de overige ingrediënten toe.
Hak de noten grof met een mes en strooi ze over de salade.
Voeg de olijfjes en geitenkaas/violife/gerookte kip toe.
Eet smakelijk!
Ps: houd je niet van pittig varieer dan wat in de kruiden.
Comments