Zoeken

Pittige salade

Ingrediënten:

  • 200 gram wortelen

  • 1/2 biet in reepjes

  • 1/2 appel in reepjes

  • versgemalen zwarte peper

  • 30 gram gemengde noten

  • 1 cm verse gember, geraspt

  • t1 el olijfolie

  • 1 el witte wijnazijn

  • 1 tl kurkumapoeder (begin eerst met een beetje)

  • ijsbergsla

  • 7 zoete olijfjes

  • 5 plakjes geitenkaas (of violife als je geen lactose mag)

  • Optie 100 gram gerookte kip

Bereidingswijze:


  • Maak de wortelen schoon en schil ze indien nodig.

  • Rasp de wortelen met de keukenmachine en doe de wortelrasp in een schaal.

  • Voeg de olijfolie, witte wijnazijn, gember, kurkuma en versgemalen zwarte peper toe, roer alles goed door elkaar.

  • Voeg de overige ingrediënten toe.

  • Hak de noten grof met een mes en strooi ze over de salade.

  • Voeg de olijfjes en geitenkaas/violife/gerookte kip toe.

  • Eet smakelijk!


Ps: houd je niet van pittig varieer dan wat in de kruiden.




Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: MOODZ Design & Jacomijn Dijkers