top of page

Rode salade

Bijgewerkt op: 23 jun. 2020


Ingrediënten:


  • Rucolasla

  • Ijsbergsla

  • 1 makreel (of vervang dit voor een andere variant)

  • 4 gekookte bietjes

  • 1 appel

  • 12 walnoten

  • 150 gram fetablaadjes (of violife)

  • verse munt

  • balsamicoazijn


ree

Bereidingswijze:


  • Snijd de bietjes en appel in dobbelsteentjes

  • Hak de walnoten grof

  • Brokkel de feta/violife

  • Mix alle ingrediënten door elkaar en giet er balsamicoazijn over naar smaak. 


2 opmerkingen


anka mertens
27 feb. 2020

Mooie tip! Ga ik vragen of dat dat kan!

Like

Monique van Valen
Monique van Valen
26 feb. 2020

Ik ga deze maken van de week, benieuwd, klinkt lekker. Misschien een tip om recepten als favoriet aan te kunnen vinken. Nu maak ik bijv. boodschappenlijstje adhv recepten, maar weet dan later niet meer waar hij betrekking op heeft. Misschien wel handig als je ze bijv, kunt aangeven als favoriet en ze zo in 1 oogopslag terug kunt vinden?

Like
bottom of page