Zoeken

Rode salade


Ingrediënten:


  • Rucolasla

  • Ijsbergsla

  • 1 makreel (of vervang dit voor een andere variant)

  • 4 gekookte bietjes

  • 1 appel

  • 12 walnoten

  • 150 gram fetablaadjes (of violife)

  • verse munt

  • balsamicoazijn



Bereidingswijze:


  • Snijd de bietjes en appel in dobbelsteentjes

  • Hak de walnoten grof

  • Brokkel de feta/violife

  • Mix alle ingrediënten door elkaar en giet er balsamicoazijn over naar smaak. 


Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers