Zoeken

Gegrilde groenten met zoete aardappel

Ingrediënten:

  • 1 aubergine

  • 1 courgette

  • 1 gele wortel

  • 1 rode puntpaprika

  • 8 cherrytomaten

  • 100 gram violife kaas (of gewone fetakaas of geitenkaas)

  • 2 handjes walnoten

  • 2 theelepel komijn

  • 2 theelepel harissa

  • 2 eetlepels olijfolie

  • 4 zoete aardappelen


Bereidingswijze:

  • Schil de zoete aardappelen en kook ze zo 10 minuutjes en laat ze afkoelen.

  • Snijd ze in stukken.

  • Snijd ook de groenten in stukjes.

  • Doe over de groenten olie en de kruiden.

  • Doe de groenten en zoete aardappelen voor 20 minuutjes in de oven.

  • Serveer met een stukje vis of vlees naar keuze.

  • Verkruimel de feta/violife over de groenten.

  • Hak de walnoten grof en verdeel deze over de groenten.




Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers