Ingrediënten:
100g garnaaltjes (of kip/beef)
Halve ui
1 tomaat
Komkommer
1 teentje fijn gesneden knoflook
Geraspte worteltjes
Handje mais
Stoofpeertjes
1 el verse fijn gehakte muntblaadjes
4 el zelfgemaakte mayonaise (zie recept)
Verse muntblaadjes (garnering)
1 el olijfolie
Limoen
Himalayazout & peper
Blokjes kaas van Violife (of gewone feta)
Bereidingswijze:
Snijd de tomaten in blokjes.
Snijd de ui in stukjes en bak ze op.
Snijd de komkommer in fijne blokjes (komkommer niet schillen!).
Vermeng de komkommer, tomaat, wortel, mais en knoflook met de fijngehakte muntblaadjes en de zelfgemaakte mayonaise.
Verdeel de salade in een cirkel op het bord.
Garneer met wat verse muntblaadjes.
Bak de scampi in de olijfolie.
Verdeel ze over de salade.