Zoeken

Schotel a la kool (2 personen)

Ingrediënten:


  • 50 g bloemkool in stukken

  • 150 g andijvie fijn gesneden

  • 50 ml sojayoghurt

  • Nootmuskaat

  • 75 g kaas (plakjes) (optie violife)

  • 1 el mosterd

  • Peper

  • Himalayazout


Bereidingswijze:


  • Verwarm de oven voor op 175 graden

  • Kook de bloemkool beetgaar en giet goed af

  • Voeg de yoghurt en de mosterd toe, stamp alles tot puree

  • Schep de rauwe andijvie door de puree

  • Maak op smaak met nootmuskaat, zout en peper

  • Schep alles in een ovenschaal en leg de kaas erop

  • Bak het geheel 25 minuten in de oven

  • Verdeel de stamppot over de borden

Tip: voeg eventueel rundergehakt in de schotel toe. Samen met verse appelmoes is dit erg lekker!

Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers