Zoeken

Taart en choco....de combi!


DEZE CHOCOLADETAART VOOR 8-12 PERSONEN MAAK JE IN 50 MINUTEN


120 gr pure chocolade (>70%)

3 eieren

120 ml kokosolie of ghee, gesmolten

30 gr cacaopoeder

255 gr honing of agavesiroop

1⁄4 tl zout

1. Verwarm de oven voor op 190 graden Celcius en vet een kleine taartvorm (20 cm) in.

2. Smelt de chocolade samen met de kokosolie in een kommetje.

3. Mix hier de cacaopoeder, honing, eieren en zout doorheen en meng tot een egale massa.

4. Giet dit in de taartvorm en maak de bovenkant glad met een natte lepel.

5. Bak gedurende 40 minuten of tot het taartje gaar is en laat eerst volledig afkoelen voordat je de taart serveert en in stukjes snijdt.

Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: MOODZ Design & Jacomijn Dijkers