Zoeken

Vegan Marokkaanse kikkererwtenstoof

Ingrediënten:

  • 1 rode ui

  • 1 paksoi

  • 1 prei

  • 1 rode paprika

  • Ongeveer een halve krop witte kool

  • 200 gram sojabonen

  • 400 gram tomatenblokjes

  • 400 gram kikkererwten

  • 1 theelepel ras el hanout

  • snufje zout en peper

  • bloemkoolrijst


Bereidingswijze:


  • Verhit de kokosolie in de pan

  • Voeg de groenten toe en laat het 4 minuten bakken

  • Giet de kikkererwten af en laat deze uitlekken en voeg toe aan de wokgroenten

  • Voeg ook de tomatenblokjes en ras el hanout peper en zout toe.

  • Stoof het geheel voor 3 minuten en wok ondertussen de bloemkoolrijst




Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers