Ingrediënten :
150 gram runderreepjes/kipreepjes naturel
200 gram paksoi of brocolli
1/2 courgette
1 paprika (kleur naar wens)
1 kleine ui (50 gram)
1 teentje knoflook
20 gram ongezouten cashewnoten
Kokosolie
Beetje honing, sojasaus en limoen (op smaak maken)
Zeezout en zwarte peper
Bereidingswijze:
Snijd de paksoi in grove stukken, courgette de paprika in stukjes en de ui in halve ringen.
Meng de sojasaus, limoen en honing en marineer hier het vlees in.
Pers de knoflook.
Verhit een eetlepel kokosolie in een wokpan of grote koekenpan en voeg de runderreepjes/kip en de ui toe. Bak circa 2 minuten op hoog vuur.
Draai het vuur wat lager en voeg de knoflook, de paksoi, de paprika en de spinazie toe. Roerbak 3-5 minuten, totdat de runderreepjes gaar zijn en de groenten beetgaar zijn.
Optioneel: voeg een paar druppels sesamolie toe en schep goed door.
Breng het geheel op smaak met een snufje zeezout en zwarte peper.
Garneer met de cashewnoten en eventueel wat rijst.
