Zoeken

Wokschotel met runderreepjes 1 persoon

Ingrediënten

  • 150 gram runderreepjes naturel

  • 200 gram paksoi

  • 1/2 courgette

  • 1 paprika (kleur naar wens)

  • 1 kleine ui (50 gram)

  • 1 teentje knoflook

  • 20 gram ongezouten cashewnoten

  • Kokosolie

  • Zeezout en zwarte peper


Bereidingswijze

  1. Snijd de paksoi in grove stukken, courgette de paprika in stukjes en de ui in halve ringen.

  2. Pers de knoflook.

  3. Verhit een eetlepel kokosolie in een wokpan of grote koekenpan en voeg de runderreepjes en de ui toe. Bak circa 2 minuten op hoog vuur.

  4. Draai het vuur wat lager en voeg de knoflook, de paksoi, de paprika en de spinazie toe. Roerbak 3-5 minuten, totdat de runderreepjes gaar zijn en de groenten beetgaar zijn.

  5. Optioneel: voeg een paar druppels sesamolie toe en schep goed door.

  6. Breng het geheel op smaak met een snufje zeezout en zwarte peper.

  7. Garneer met de cashewnoten en eventueel wat rijst

Contact:

Anka Mertens 

06- 39 58 79 44

Ankamertens@outlook.com

Crown businesscenter

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

CK Active

Oude kerkstraat 79

4921 XD Made

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Handige links:

Aangesloten bij:

© 2019-2020 Anka Mertens | Webdesign: Ingrid Vreijsen | Fotografie: Marleen Fotografeert , MOODZ Design & Jacomijn Dijkers